Lördagens outfit:

Eftersom jag är sjuk idag så har jag pyjamas på mig så därför får det bli lördagens outfit



Kanske inte den bästa bilden :)


Treggings:Only
Tröja: Mickaelas tröja <3
Linne:Gina Tricot

sjuk :(

Orkar typ inte skriva eftersom jag är sjuk, kan bara berätta att jag sitter just nu och tittar på Kenza, Tyra show, skit bra :D

Men nu ska jag titta vidare. Kommer inte bli så mycket uppdatering medans jag är sjuk för jag har ingen lust :(
SORRY <3

PUSSHEJ :love:

Bildbomb :D




Älskar dig Mickaela :love:



Fick jätte kort ben <3



:love:



Älskar dig :love:


Pallar inte lägga upp fler, tar skit lång tid :(<3



helgen=underbar

Hade tänkt berätta lite om vad som har hänt i helgen :D<3

Fredag: Först var det skola som vanligt då, efter skolan så stack jag till sjukgymnasten och träna och lite sånt, sen stack jag hem till min älskade Mickaela, vi var ute och gick lite och så, sen stack vi hem till henne och åt Tacos :D sen satt vi lite vid datan, våfflade håret, snacka och ja. Sen så fotade vi lite, hon har sånt skit bra typ vit skynke, som man kan fota mot. Det var skit roligt iaf :D Asså vid typ 1 så skulle vi typ sova, men jag var typ så övertrött så att jag inte kunde sova. Jag skrattade typ i 10 min på rad, haha. Jag vet inte riktigt vad jag skrattade åt, men så fort Mickaela tittade på mig så började jag skratta. Jag kunde inte heller skratta normalt eftersom jag var helt hes, så jag tror att jag även skrattade lite åt mig själv eftersom jag skrattade så jäkla rolgt :) Men sen vid kanske halv 2 då somnade vi :love:

Lördag: Så vaknade jag upp hos Mickaela av att Wictor hennes lillebror hoppade upp i sängen och slängde sig på mig, och han typ tryckte upp sitt ansikte i mit, roligt sätt att bli väckt på eller? haha <3 Efter det så gick jag och Mickaela upp oc åt frukost, sen gick vi ner på Mickaelas rum och gjorde typ ingenting. Helt plötsligt kommer Amanda och Emma ner, och där sitter både jag och Mickaela i pyjamas, haha, pinsamt :P Sen tog vi på oss. Sen gick vi upp högst upp på toa och sminkade oss, och lite sånt som man brukar göra. Vi gick ner och åt våfflor sen. Då var klockan kanske 5 i 2, då frågade hennes mamma när vi skulle träffa mina kompisar i stan och det vara hlv 3, och då sa vi då halv 3, hon bara och ni ska ta bussen, vi bara ja, och hin frågade om vi visste när bussen gick men det visste vi inte, så vi fick skjuts. Det var sån tjejfestival i stan, men det var inte alls roligt :( Så vi stack hem ganska tidigt. Vi käkade pizza, men gick vi ner och packade så kom mina föräldrar och hämta oss. Sen när vi kom hem här så satt vi lite vid datan, snackade och typ tittade på film :D<3

Söndag: Vi vaknade vid typ 9 och vi skulle ta bussen till Danashuset vid kvart i 10 trodde vi, men när vi kom ner till busshållplatsen så såg vi att bussen gick vid 10 i 10 ist :( Och nästa buss gick inte förens 18 över, så Mickaela ringde sin mamma, så hon kom och hämtade oss, snällt :D Sen så tittade vi lite på när Wictor dansade, så söt :D Sen så satt jag och Mickaela på danshuset i typ 3 timmar och vi gjorde typ inget vettigt. Vid 10 i 2 skulle jag ha träning. Det var sista video dance´n nästa termin blir det ingen video dance, ist blir det street. Men iaf när jag kom hem så gjorde jag inget spc, och nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag behöver inte gå och lägga mig eftersom jag är ledig imorn :D

PUSSHEJ :love:

Dagens bild

 // Eller ska jag säga kvällens bild?





Dagens video


Dagens video


Tycker att alla sk...

Tycker att alla ska gå in på min och Jennifers Justin bieber blogg :D

http://biebernovell.blogg.se/

Följ och kommentera :D<3

26/11-10

Idag kan jag berätta att det bara är 28 dagar kvar till Julafton och att det är 26 dagar kvar till Jullovet :D Gissa om jag är glad?

Jag sitter just nu hemma hos mina syskon. Ska sova här :D Sen imorn kommer Amanda och Emma hit, sen ska jag och Mickaela fråga om vi inte kan få skjuts till MP :D Sen efter det ska vi träffa några klasskompisar och sen ska vi ner till GA, för det är sån är tjejfestival :D Goodiebags till de 300 första och det är klart attg jag ska vara där då :D

Idag i skolan har det varit en helt vanlig dag förutom att vi hade snöbolls krig, och jag typ mulade sara, Haha hon sa att hon skulle döda mig imorn. Jag får typ ta med sktdd till mitt huve så att jag inte blir mulad :love:

Zlata var sjuk idag så vi får hoppas på att hon kommer imorn, annars vet jag inte vad jag ska göra. Men iaf imorn ska jag döda sara innan hon dödar mig :love:

PUSSHEJ :love:

167 inlägget

Ja, som ni ser så är detta mitt 167 inlägg. Snart 200 :D

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera, men jag har verkligen inte haft tid eftersom jag har haft en massa läxor. I onsdags fick jag tillbaka mitt Hemkunskaps prov, är riktigt nöjd :D Fick 28 av 38 :)
Ja, det var typ bara det jag vill säga, och att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera <3

PUSSHEJ :love:

Sitter hemma hos Jennifer och f...

Sitter hemma hos Jennifer och fryser, vi får bara hoppas på att jag inte blir sjuk. Har ju inspelning imorn. Då måste man ju vara frisk. På söndag blir det kanske ner till RÅÅ med Jennifer och Zlata på julskyltningen.

Det är sjukt, för en vecka sedan så var jag ju i Ullared och jag har fortfarande inte lagt upp vad jag handlade. Men jag lovar att det kommer antingen imorn eller på söndag.

Jag vet att jag kanske inte har kagt upp så roliga inlägg idag men ni får nöja er med detta som jag har skrivit. Det kommer inte bli så bra uppdatering imorn eftersom jag är på danshuset i 3 timmar sen ska jag va med jennifer på kvällen eftersom hon är ensam hemma, men vi vet inte vad vi ska göra.

Men ja, det var typ allt :D

PUSSHEJ :love:

Sitter hemma hos min....

Sitter hemma hos min älskling Jennifer :)

Skolan idag har varit helt fantastisk. Först var det SO, ganska soft lektion, vi läste om industriella revolutionen. Ganska tråkigt men ändå soft. Efter de hade vi håla, sen hade vi idrotts teori, efter det blev det ha håla igen :D sen hade vi matte/No, men det blev NO, vi gick igenom olika saker som atom saker och sånt sen så tittade vi på film, om kol och sånt. Sen var det lunch efter det fick vi sluta, vi skulle egentligen haft slöjd men efter som vår syslöjds lärare är i Franrike så slapp vi :D

På den andra hål timmen så började jag, Jennifer och Zlata snacka om en sak som jag inte kommer ihåg, men hon tyckte att det var gulligt, och så började Zlata först gråta sen kom Jennifer, och så Zlata typ atthon älskade oss skit mkt och så började jag oxå gråta, haha :D<3   (Bara så att alla vet så var det typ glädje tårar)

PUSSHEJ :love:

Jag vet att jag har blivit s...

Jag vet att jag har blivit seg på att blogga, men jag känner att jag inte har något speciellt att skriva om. Men vissa dagar då känner man nästan bara för att blogga, det är såna dagar jag vill ha varje dag, men man kan ju inte få allat man vill här i världen :(

Idag var det skola som vanligt, det vavr faktiskt ganska roligt, men det brukar det va. Efter skolan så åkte jag med jennifer ner i stan, men inte hela vägen hem, eftersom jag skulle träffa min älskade Emilia. Vi gick till Espresso house och fikade och hade allmänt roligt. Blev ingen Frapino, kände att det var lite för kallt för att dricka det, så istället blev det en värm choklad :D Efter att vi hade fikat så tog vi tåget hem till Emilia. Vi gjorde inget vettigt eftersom vi inte är så normala, men vi åt rostad macka med oboy på, riktigt gott. Tycker att alla ska smacka :D Sen dansade vi lite, eftersom typ hela vårt liv handlar om det, haha :) Sen skjutsade hennes mamma oss till träningen, och på träningen blev det lite splithopp och slow dans, riktigt roligt, förutom att jag fick svin ont i min gjumske (stavning) igen :( Nu sitter jag här som vanligt och ska nog snart sova :love:

Puss på er :love:

EMA

Sitter just nu och tittar på EMA, röda mattan håller på, men slutar om typ 1 min och då börjar själva galan :D:love:
Kommer inte kunna se hela eftersom jag ska upp tidigt imorgon :(

Lördag...

Idag är det lördag som sökert alla vet.

Först vaknade jag vid 9, sen somnade jag om, trodde först att jag vaknade vid 12 men klockan var egentligen bara 11. Jag gick upp gjorde ordning mig och så var pappa snäll och ville skjutsa mig till Mathilda älsklingen :love: Först gjorde vi inget speciellt, sen stack vi till MP, där träffade vi Fille, sen var vi även med Mårten, roligt :) Jag stack hem vid halv 6, för vi skulle till F och äta. Men nu är jag hemma igen, tittade nyss på ''Bring it on'', den filmen är skit bra. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill gå på bio, men ingen verkar kunna :(

Imon blir det först träning, efter det blir det antingen HIF match, elr så ska jag va med Mickaela älsklingen :D Jag vet inte riktigt än vad det blir, annars kanske hon kan följa med på HIF, ähh, vi får väl se :)

PUSSHEJ :love:





Dagens Video <3


Dagens Bild :D<3









Det får bli dagens bild för den är så söt+han är söt också :love:

Vad har hänt denna veckan?

Lördag: I lördags var det tävling i Tidaholm, gick ganska bra. Jag blev 12:a av 23, men det var min första guld tävling, så jag är nöjd. Det blev inte att jag tävlade i par, för Mathilda var sjuk :( Tävlade i grupp, vet faktiskt inte vilken plats vi kom på. Men det hände en tråkig sak, och det var att det var Bellas sista tävling, och hon som har varit med i gruppen ända sen den starta för typ 1,5 år sen :( Så det var tråkigt. Sen när vi kom hem, så sov Mickaela hos mig, jag somnade först. Vi hade skit roligt (Y)

Söndags: I söndags så vaknade Mickaela upp hos mig, vi satt typ vid datan ooch sånt, hade skit roligt. Sen gjorde vi oss ordning så stack vi till väla ett litet tag, handlade en halsduk på Gina. Efter det stack vi till Danshuset som är mitt 2:a hem. Det var 5-kamp, roligt var det. Vi skulle köra radio styrd bil, jag var typ bland dom sämsta, HAHA :D Sen så bestämde jag, mamma, Mickaela och Mickaelas mamma att jag skulle sova hos dom, så det gjorde jag.

Måndag: Vaknade upp hemma hos Mickaela vid typ 8, elr något sånt, vi gick upp och gjorde ordning oss, sen stack vi hem till Simon och Mickaelas pappa för att vi skulle rida, det var väl roligt. Gick inte så värst bra, var ju faktiskt ett tag sen jag red. Sen på hem vägen så åt vi MC'Donalds, mums. Vi åt i bilen, efter det stack vi hem till dom igen och då duschade jag, sen direkt efter stack vi till Danshuset, för jag skulle ha privatlektion men James, en skit duktig tränare. Han hade med 2st dräkter så jäkla fina, jag hade kunnat göra typ vad som helst för att få dom, men typ till SM elr lite senare så ska vi göra en linade någon av dom. Sen halv 8 till halv 10 så var det grupp lektion. Sov faktiskt hemma själv. Grattis till mig :D

Tisdag: Vaknade vid typ 12 elr något sånt. Mickaela va på nån sak med konfan, men hon kom hem vid typ 3 så då kom hennes mamma, simon och Mickaela och häma mig, så stack vi hem till dom, så sov jag där och lite sånt. Hände inte så mkt.

Onsdag: Vaknade jag upp hos Mickaela och Simon och dom, mysigt. Vi viste inte vad vi skulle hitta på, men till slut så kom vi fram till att vi skulle till väla och fika med min mamma och pappa. Så jag handlade ett par treggings och en sak till min dräkt. Sen kom jag och Mickaela på en sak, at vi kanske skulle kunna ha sovis en natt till, eftersom hon och Simon skulle till deras pappa idag (torsdag), och det gick dom med på. Så det blev så. Vi gjorde inte så värst mkt, men roligt hade vi :)

Torsdag: Idag vaknade jag upp hos Mickaela och Simon igen. Vi gick upp gjorde ordning oss, för att Simon skulle till tandläkaren, jag och Mickaela satt kvar i bilen och vänta, vi prata och lite sånt :D Sen när han var klar hos tandläkaren så skjutsa dom hem mig för att Mickaela och Simon skulle till sin pappa. När jag kom hem så gjorde jag inte så värst mkt, först. Messade Jennifer och frågade om hon kunde va, det kunde hon så hon kom till mig, vi tittade lite på tv och sånt på mitt rum, mysigt. Sen gick vi hem till henne och nu sitter vi här :D<3

Det var typ allt jag har gjort :D<3


Förra inlägget blev...

Förra inlägget blev kaos, skrev inget roligt, men det får ni leva med.

Jag kan berätta att innan jag började skriva förrra inlägget så kände jag inte alls för att blogga men när man väl har kommit igång att skriva så vill man knappt sluta. Det känns som att blir beroende av att blogga, låter lite konstigt, men så är det faktiskt :D

Jag känner att detta inlägget oxå blev en kaos precis som det förra, men det får ni leva med. Men nu ska jag ta och skriva ett inlägg till om vad som har hänt denna veckan
:love:

I know, NO LIFE

Sitter just nu hemma hos Jennifer och myser. Ska hem vid halv 10, ska mysa lite med mamma, eftersom jag inte har sovit hemma på 2 dagar, har knappt sovit hemma under lovet. Får se vad jag ska göra imon. Men på lördag blir det nog bio med Jennifer, blir kanske även bio men henne imon, vi har inget liv. Men vad kan man annars göra, det ända man annars gör är att sitta hemma vid datan. Jag har faktiskt börjat tröttna lite på att sitta vid datan, jag vet att det låter konstigt, men jaja. Livet kan ändras, och det har tydligen mitt gjort.

Men om ni har något förslag på vad man mer kan göra än att gå på bio, så kommentera gärna!

PUSSHEJ
:love:




Oh, äntligen kommer det en bild :D<3

Sitter hemma hos mina...

Sitter hemma hos mina syskon, ska sova här, och imorgon blir det nog väla :D<3 Men jag vet inte hur jag ska få pengar, men men :D<3

Kommer snart fler inlägg :D<3


RSS 2.0