Klasströja

Hämtade den hos Ebba idag efter träningen


We are gonna fight for this love...

idag blev det ingen skola, mådde inte bra imorse, men nu känns det helt okej! tror jag behövde vila lite.
kollade ut för ett tag sen och inser att det snöar :( jag som var så glad igår just för att man kunde använda solglasögon och skinnjacka. jag tycker att det kan bli vårr/sommar nu. så att man kan gå runt i shorts och tunna, fina kläder!

tävlingen igår!

en super glad tjej efter gårdagens tävling där jag slutade på en 7:de plats av 42! fick en prick och där med har jag nu en prick kvar upp till star! gissa om jag har jagat den pricken länge?!
danshuset överlag fick även super bra resultat, GRATTIS! och mest stolt är jag nog ändå över alice och julia som klättrade högst upp på pallen och gick upp i guld, och sen över mathilda som gjorde sin första star tävling och kommer på 11:de plats av 53! fan va grymma!




älskar er mina snygging! <3

Sliten tjej

Älskar nu när man kan börja använda både solglasögon och skinnjacka! :D
En super glad men super trött tjej på väg hem efter lite träning


Tävling

Ni får denna bilden så länge :)


peace out

nu är jag väl förberedd inför tävlingen imorn! nu ska vi åka ner till morfar och sen hämta bussen, sen blir det till stattena och hämta alla underbara dansare + föräldrar!!


med denna bilden säger jag peace out! <3 och kärlek till alla

Mitt hår nu

Här är en ny bild på mitt hår! Det har ändå blivit ganska mycket längre på ca 2 månader


tävling imorn!

är nu hemma efter lite träning och fika på stan med linnéa och nu taggar jag lite inför tävlingen med att ta på lite bus och taggar med lite hög musik! får se om det funkar för att bli taggad? men nu måste jag fortsätta med att packa och lite sånt!

angående förra inlägget

texten hamnade lite konstigt under bilden den bilden med de 2, texten skulle komma under den tjejen som hade kortast hår!

löshår eller inte?

jag får ofta frågan om jag har löshår och när jag går på stan/väla eller något sånt så kollar alltid folk på mitt hår. tänkte svara på det nu, här inför alla!

Nej, jag har inte löshår även om man kanske kan tro det ibland. ja, jag har långt hår, men jag har låtit det växa i ungefär 9 år, så det är därför. jag har även FÄRGAT mitt under hår brunt, för vissa tror att de är mitt löshår. så folk går ofta och drar mig i håret för att de ska ''kolla'' om jag har det. så ni som går och ''drar'' mig i håret (de drar såklart inte så hårt) ni kan sluta med det nu, för nu vet ni att jag inte har löshår!


     
                                                                        ^
                                                      lite kortare än detta hade jag när 
                                                      jag var 6 år gammal och inte alls
                                                      lika fint!


mitt hår för typ 2 månader sen
 
                                                                         

Vill ha!

Sitter och bläddrar igenom chic tidningen när jag helt plötsligt ser dessa!!! Vill ha nu


I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it

har haft en helt underbar dag tillsammans med mathilda! har skrattat as mycket, tror inte att jag har skrattat så mycket på länge! först var vi på mc, mathilda åt! sen efter det gick vi i lite affärer och bara kollade lite. efter det så gick vi och tog en frapino! riktigt gott! sen bar det av mot stattena för lite träning nu innan tävlingen på lördag! vi stack hem här och åt lite sen bar det av mot mp för att inte göra så mycket! men vi hade iaf roltigt! nu sitter vi här och gör typ ingenting! mathilda sa att big brother skulle börja igen nu vid 1 så sitter och väntar på det! men iaf vi hörs imorn (senare idag) puss på er


appen

jag blir så sjukt sur på blogg.se appen! det funkar nästan aldrig att lägga upp bilder. nästan varje gång som jag ska lägga upp en bild så står typ ''det går inte att lägga up bilden'', men bara nehe, varför inte liksom? är det bara jag som har det såhär eller tycker såhär?


Awesome

Är helt död efter träningen, men så sjukt gött det var! Gissa vem som kommer ha träningsvärk?
Men nu ska jag fortsätta kolla på big brother och sen kanske det blir att sova får helt enkelt se!
Men nu va big brother slut :(


Friskis

Nu åker jag in till stan och träffar Mathilda sen drar vi och tränar


I try to look my best everyday just incase you decided to look at me just that day

bloggade aldrig mer igår pågrund av att jag fastnade vid tv:n. Big Brother började igår så jag satt och bläddrade mellan de och dirty dancing som oxå gick på tv igår. det var så min kväll såg ut.
men nu är det måndag vilket innebär ny vecka, nya tag! och idag ska det tränas tillsammans med mathilda på friskis och sen får vi se vad som händer!
nej, nu ska jag börja fixa mig och lite på mitt rum sen åker jag!


Make sure that you feeling good

Har inte gjort någonting idag! Eller imorse så fick jag en kick och började locka mitt hår! Det blev riktigt stort och ja! Har tyvärr ingen bild när det var som störst har bara en bild från typ nu när det har lagt sig en hel del.
Sitter iaf just nu och kollar på tv och vet inte vad som händer senare! Blir antagligen bara en hemmakväll! Men ja, bloggar senare som vanligt


You are the best dancer ever

Sitter just nu i bilen hem från Malmö! Haha en riktigt sjuk bilresa! Har tyvärr inte några byxor med mig hem, men de komma typ hem till mig v.9 :) så ja! Längtar!
Skulle åkt till mollie efter malmö, men eftersom det inte riktigt gick som vi ville i Malmö så blev det lite senare än va vi hade tänkt, men aa, vi ska va imorn istället! Någon som vet vad man kan göra i HBG, får gärna kommentera och skriva vad isf!
Ska äta nu när vi kommer hem oxå! Sen vet jag inte vad som händer! Blir kanske att göra lite på so-arbetet!! Men vi hörs kanske senare!


:D

Sitter just nu i bilen på väg till Malmö! Ska få träffa underbara göteborgare och kolla byxor! :D
Jag och mollie har inte gjort någonting! Vi har varit trötta antar jag! Haha men det får man ju va ibland. Men nej, jag bloggar senare! :)


Shutter island

Sitter hemma hos mollie, har sovit här inatt! Vi somnade as tidigt igår... Vi var väl trötta antar jag!
Men nu ska vi kolla på någon film - Shutter Island, tror jag den heter! Sen ska vi väl göra vid oss och så får vi se vad som händer sen!
Men vi hörs senare! Puss på er


You are My reason till everything

Har tagit bort allt mitt smink och så nu eftersom jag glömde göra det när jag kom hem imorse! Så nu ska jag hoppa ner i sängen och sova! Har satt klockan på kvart över 7 imorn, så det blir sovmorgon! :D men Sovgott, för det ska jag göra! :)


There something in your eyes

Sitter på bussen på väg hem från skolan igen! Mitt huvud dödar mig och jag är sjukt förkyld! Så det blir hem och sova. Så jag kanske kan må lite bättre sen och slippa gå runt och va lite halvt sjuk hela tiden! Hörs lite senare


I can't stop thinking of you

Har läst klart skellig som vi har prov på imorn så nu är jag riktigt trött! Nu bli det hatt och godnatt!


Dagens outfit

Har bara gått i träningskläder hela dagen eftersom jag inte har gjort någonting annat än att träna idag!

Svart kofta - pieces
vitt linne - Gina tricot
Rosa byxor - adidas


Carpe Diem

är det bara jag som redan är super trött? skulle kunna gå och lägga mig nu, men nej! då vaknar jag så sjukt tidigt imorn och det orkar jag inte, eftersom vi är lediga imorn oxå! vet inte riktigt vad jag ska göra nu! kanske borde lägga mig och läsa en bok som min lärare sa att det bra att jag gjorde! men om jag gör det så finns det stor risk att jag somnar :( jag ska nog faktiskt ta och plocka undan på mitt rum eftersom det verklige behövs!


ett av mina sätt till att få ett bättre självförtroende

Glad alla ♥ dag och grattis pappa


glad alla hjärtans dag


GRATTIS världens bästa pappa på din dag!
älskar dig massor!


we found love in hopeless place

blev inte att jag bloggade innan uv-samtalet eftersom jag inte hann. annars hade jag gjort det. uv-samtalet gick bra för en gångs skull! är faktiskt riktigt nöjd! så nu blir det bara att jobba på så att jag kan höja ett och annat betyg! har typ inte gjort någonting annat idag. har bara varit och tränat! <3

Godnatt?

Jag må vara ledig imorn, men jag ska ändå gå och lägga mig nu! Känner att jag behöver sova ordentligt! Men ja, vi hörs imorn innan jag åker <3
Puss


Fucking perfect

Bloggar från telefonen!
Har knappt gjort någonting idag... Först då skolan som vanligt, hände inget speciellt, sen efter så hängde jag med mollie hem för att hämta pengar. Lite senare tog jag bussen hem och sen dess så har det inte hänt någonting ;( är lediga imorn och på onsdag pågrund av att vi har utvecklingssamtal och jag har mitt imorn... Men jo, vad roligt att ha det på alla hjärtans dag :( men sånt är väl livet antar jag :( men annars så fyller pappa år imorn! Kanske hörs senare! Puss på er


You are the reason till why i go up every morning

Har inte suttit vid datorn någonting idag, så därför har ni inte fått några resultat så de kommer nu ist, inte för att jag sitter vid datorn nu.

Gruppdisco - 1:à!!
Singeldisco - 11:à
Pardisco - 7:à
Singelstreet - 3:à
Parstreet - 2:à

Jag älskar er alla som var med på tävlingen igår!
Men nu ska jag sova! Vi hörs imorn! Puss godnatt


Everything happens for a reason

Glömde blogga imorse men jag orkade verkligen inte. Orkar nästan inte nu heller men ja... Skriver resultaten från tävlingen imorn eftersom det blir mycket smidigare!
Vi har nu ca 3h och 30min kvar till Helsingborg! Blir att sova lite senare! Men nu ska jag va lite social mot de andra

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_188910354.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_188910354.jpg" class="image">


It's okay not to be okay

Sitter hemma helt ensam med min musik och väntar på att mina föräldrar ska komma och hämta mig och min packning! Sen bär det av mot stattena för att vid 00.00 går bussen mot Hallsberg och årets första tävling! :D blir mer och mer taggad! Har på mig en jäkla massa bus, man måste ju va brun! Hehe. Bloggar nog imorn bitti från min mobil


I wish that you were here or i were there or we were together anywhere

har precis kommit hem från träningen, det gick hyfsat. mådde inte riktigt bra när jag tränade men nu mår jag lite bättre. ska vila lite sen ska jag bara ta på lite bus och efter det blir det antingen att läsa lite eller att sova. känner att jag måste lägga mig i tid idag eftersom vi har nationella i drygt 3 timmar imorn. riktigt segt. men nej, nu ska jag ta och skicka min gymnasie ansökan.

visa ditt intresse eller förlora mitt

va i skolan både idag och igår. hade nationella igår, gick faktiskt bra. det var lättare än vad jag trodde. efter skolan så åkte jag till danshuset för en street träning, sista träningen i street före tävlingen på lördag. tränade dock inte så mycket pågrund av att jag har varit sjuk. idag har det inte hänt så mycket. har precis ätit och ska snart ta bussen till danshuset för en träning. så nu får jag gå och packa min väska. hörs lite senare


I'm in love with you

Ligger inne i soffan med feber och är sjukt förkyld... Inte riktigt rätt tillfälle att bli sjuk på! Två stycken nationella i veckan och sen så är det tävling om 1 vecka! Och har även en del jätte viktiga träningar innan nästa lördag! Men har nyss tagit en tablett så ska passa på att sova nu!
Skulle gått på bio ikväll, men det blir ju inte så nu när jag är sjuk :( men vi hörs kanske lite senare


You mean alot to me

Jag och mollie åt för ett litet tag sedan, hemma hos henne som typ varje fredag! Har typ inte gjort så mycket idag, men nu ska vi iaf gå till fritidsgården och träffa lite folk! Men vi hörs kanske senare! Puss på er


Se alltid det positiva före det negativa

Sorry för att jag inte bloggade mer igår, men orkade verkligen inte! Kollade film på kvällen och pluggade!
Sitter nu hos mollie och ska snart gå till skolan för att träffa axel och Kim :) sen vet jag inte vad som händer, men ikväll ska vi iaf till fritidsgården :) bloggar antagligen lite senare ;)


Without you

Ingen skola idag, mådde inte så jättebra när jag vaknade i morse :( men blir antagligen skolan imorn! Det är ju en chill dag imorn så jag kan lika gärna gå!
Sitter just nu inne i soffan och kollar lite på MTV! Bloggar mer senare


skriva om?

ja, jag vet att jag bara skriver om jag gör på dagarna.
OM NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM NÅGOT SPECIELLT SÅ SLÄNG GÄRNA IN EN LITEN KOMMENTAR  OM VAD DET SKULLE KUNNA VARA I DETTA INLÄGGET! SKULLE BLI SUPERGLAD FÖR LITE NY INSPIRATION! :D

nobody is perfect

slutet på denna dagen kan dra åt helvete! (förlåt för mitt ordval). men annars har den väl vait helt okej. inte gjort något speciellt eller så, men den har väl bara varit bra, antar jag!
vet inte om jag går till skolan imorn, får helt enkelt se hur jag känner mig lite senare och imorn bitti! tur man har fina vänner som alltid ställer upp och finns där för mig!


RSS 2.0