?

innan jag stänger datan, måste jag bara fråga er en sak?

vad kan man ha på sig imorn?


the hardest things to do is watch the one you love, love someone else..

gårdagen var sjuk rent ut sagt. fick äntligen träffa mina sjukt saknade rydebäckare + matti. hade sjukt roligt hela kvällen. orkar inte gå in mer på detalj. imorn är det nyårsafton, vilket kommer spenderas med älskade mathilda. innan jag drar till henne ska jag förmodligen träffa matti snabbt. är sjukt trött nu, så jag avslutar detta inlägget med godnatt!


I will always remember how we start talking

Sitter just nu i Mollie säg. Vi har nyss ätit lite! Och nu vet vi inte vad vi ska göra, men det blir väl att dra ut eller något. Innan vi käkade så var vi ute ett litet tag med lille Simon! Men jag lär bloggar mer när jag kommer hem ikväll om gårdagen!


The one that i want

Sitter just nu på bussen på väg ner till stan för att träffa Julia! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men ja. Bloggar mer sen


ingen är perfekt, men du är så sjukt nära

nej, nu blir det hatt och godnatt. nej, men ska stänga datan och så nu. men blir antagligen kolla lite tv och smsa och lite sånt. imorn ska jag förmodligen va med julia om hon mår bättre! men sovgott!


svar till emma

Emma om Naglar:
vem i One Direction är din favorit?
-jag gillar zayn mest. men såklart alla är bra och så! :)


Naglar

Sorry för jättedålig bild, men såhär blev det. Målade med glitter nagellack


-cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

sitter just nu och håller på att måla på mina lösnaglar. kommer bild när jag är klar.

don't sit around and wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect

vaknade för några antal timmar sen och sen dess har jag inte gjort något alls. roligt liv jag har... har inte ens orkat äta frukost. he-he. men jag får väl ta tag i mitt liv och göra något vettigt, vad nu det ska va... ska iaf gå och äta något litet nu och sen vet jag inte vad som händer. mår inte så jättebra, men det känns bättre nu än vad det gjorde innan. nu har jag bara lite huvudvärk.


i miss you, i miss us

sorry verkligen ingen update idag. men vaknade tidigt och hade bråttom, så hann inte blogga då och sen har jag inte varit hemma förens nu. ja, har varit på väla hela dagen, handlade inte någonting faktiskt. men det blir väl att jag ska dit någon mer dag innan nyår så ja, så ska jag köpa en piercing och lite sånt. men jag orkar snart inte va vaken mer. så detta blir nog det första och sista inlägget för idag. så sovgott så hörs vi mer imorn!

Smile, you are beautiful

sitter fan hemma och halv sover. har verkligen inte gjort ett skit idag, vilket är fett segt! :(

har iaf snackat mer med pappa om london idag. ska bara försöka fixa ihop tillräckligt med pengar fram till sommaren sen är det bara att åka! :D kommer bli en as nice sommar! :D


För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunder av glädje!

har inte gjort ett dugg idag. ganska segt men ändå skönt, he-he. har faktiskt bara kollat lite på en av harry potter filmerna och jag måste säga att dom faktiskt är riktigt bra.

har faktiskt inte så mycket att säga, men jag tror att lite senare eller ganska snart att jag ska träffa matti, om vi kan komma på något att göra.


Kärlek är som ett lotteri, vill man vinna så måste man spela

när vi satte igång filmen och efter ett litet tag kommer jag på att jag redan har sett den. men skitsamma, så iaf den igen.

imorn blir det kanske väla med matti och julia ett tag vid 12 / 1, något sånt. sen sticker vi förmodligen hir vid typ 6 och kollar film eller något sånt mysigt. funderar lite på om jag ska bädda ner mig i sängen och läsa i min nya JB bok, eller nej just det, den ha jag redan läst ut. he-he. men sovgott så hörs vi mer imorn!

don't look back

tänkte faktiskt bara blogga jättesnabbt nu innan jag ska gå in till mina föräldrar och kolla lite film. baksmällan 2. men bloggar mer när filmen är slut. (om jag orkar) he-he


God Jul

tänkte bara kika in lite och önska er en rikitigt god jul! hoppas ni får en helt underbar jul, men utan snö iaf i skåne... men ja. jag kommer ha en bra jul förutom att det inte känns som julafton, men men.


♥Dag 17 – Min önskelista

asså jag tror inte att jag har önksat mig något så speciellt mer än typ pengar till london resan i sommar och sen är det bara lite såna vanliga saker tror jag. som sagt inget så speciellt. inte vad jag kommer på nu iaf. men ja! <3


mina tankar far runt i mitt huvud, inte vilka tankar som helst

ska faktiskt gå och kolla på film nu med mamma och pappa. vet dock inte vilken film det blir, hoppas bara den är bra! blir förmodligen inte mer bloggning idag. men sovgott så skriver jag lite snabbt imorn! dröm sött!

jul imorn!!! :D


fotad av mig! :D

julklappar :D

nu har jag fotat sakerna och ska nu lägga upp dom


tröjan jag fick av älskade mathilda! as snygg!


örhänge - fick av mathilda! fattas ett par, men använder dom så ja


högtalare! fick den av mamma och pappa! as grym


på 500-. av farmor!


av mamma och pappa!


parfym + tvål - faster


nagelfil med stenar på! av min farmor!


som man kan fixa sina naglar! av mina kusiner!


parfym + tvål - faster


parfym - mathilda! :D


sån man sätter på väggen - moster


hans bok! - mormor


världens finaste datamus! rosa + stenar. kan det bli bättre? - moster


brunpuder! - mormor

sen fick jag även ett halsband som inte var så fint och ett par örhänge som inte heller va så fina



rain over me

nu har de åkt hem. de var inte här så länge, vilket var ganska skönt eftersom jag är rätt trött idag. fick en del fina presenter och en del mindre fina! men ja. ska fota nu allt som jag fick i onsdags och det jag fick idag. så det kommer snart bilder på det.

jag vill inte förlora dig, inte såhär

nu har mormor, moster och min kusin kommit. vi ska nog snart äta. det blir köttfärslimpa och ja, sen blir det väl att öppna julklappar. men nej, nu ska jag gå och äta. bloggar förmodligen när de har åkt hem.


♥Dag 16 – En plats jag vill besöka

en plats som jag verkligen vill besöka är london! det verkar vara en helt fantastik stad. jag och mina älskade mathilda har pratat lite eller ganska mycket om att faktiskt åka dit i sommar, bara jag och hon. så vi får hoppas på att det blir så. och om vi nu åker dit så ska vi lätt träna på pineapple, shoppa, åka london eye, gå på madame tussauds och mycket mer. hoppas jag bara får ihop pengar oxå! he-he


♥Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig

behöver jag ens säga det... nej man asså dansen är såklart väldigt viktig för mig. som nu när det är jullov och så så tränar iaf inte jag... och jag känner mig inte som mig själv eller vad man ska säga. men ja, dansen är jätteviktig för mig


gott nytt jul

vaknade för inte alls så länge sen. sitter nu med hög julmusik på för att få någon som helst julkänsla... men det går ju inte så bra och det är jul imorn... men nu ska jag faktiskt gå och städa och efter det ska jag duscha. men bloggar mer snart skulle jag tro.

... kommentar av alba!

alba-cuz music is my language and dance is the way I walk om dina ögon, dem ändrar färg i ljuset:
jääkligt snygg tjej!
- du med sötnos! saknar dig! <3

You most choose one

Ligger just ni i en icke upp bäddad bäddsoffa. Orkade inte bädda! Så det får va så! Nu hade jag tänkt sova! JULAFTON OM SNART 1 DAG! JIPPI! :D men nej, nu ska jag sova! Puss godnatt!


someone like you

nu har vi nyss käkat. blev lite julmat och sånt. äter dock inte så mycket därifrån, men det jag åt var gott! mina föräldrar hämtar mig om typ 1 timme. vet inte vad vi ska göra tills dess men blir väl bara att mysa eller något sånt. bloggar mer när jag kommer hem.

dina ögon, dem ändrar färg i ljuset

sitter nu hemma hos mathilda och jag antar att vi snart ska äta. har haft en rolig dag tillsammans med mathilda och några andra på väla. nu är min julklapp till mamma fixad och sen har jag lite kvar till pappa som jag ber mamma fixa. min päron hämtar mig hos mathilda vid 10 i 9. ja, vet dock inte vad jag ska göra sen. men det blir väl antingen datan eller en bra film men lite godis. men jag bloggar iaf mer när jag kommer hem eller när vi har käkat.
image description

åka

nu ska jag och mathilda ta bussen. bloggar mer då <3

the only gift I need is your arms around me

nu har vi bäddat och nu ska vi ta och stänga datan och ta och sova. men vi hörs mer imorn innan vi åker till väla. men sovgott för det ska vi försöka göra. döm sött <3


stole my heart

sitter nu här hemma med mathilda! och jag har haft en underbar dag med massor av fina saker! kommer bilder sen! men nu hade jag och mathilda tänkt bädda upp för att snart ta och sova. ganska tidigt för att va oss, men vi ska ju upp ganska tidigt. ska till väla och handla julklappar till mamma och pappa. men bloggar mer när vi har bäddat och sånt!


Call My name

Är nu på väg till min faster för att fira lite jul! Mysigt!! Sen ikväll kommer förmodligen Mathilda och sover hos mig och sen ganska tidigt imorn åker vi till väla! Ska handla julklappar till mamma och pappa! :) men ja, bloggar mer när jag kommer hem :)


nightmare

har nu duschat och även hunnit kolla lite tv. men nej nu är det dags at stänga av datan och lägga sig! känner att jag måste få sova! men kommer ändå inte somna direkt eftersom jag som vanligt kommer smsa! men vi hörs imorn! får se om jag hinner blogga imorn bitti! sovgott

like i give a shit

sitter och funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu. tror faktiskt jag ar och gör det, för då slipper man gå upp så sjukt tidigt imorn! men ja, bloggar mer när jag har duschat!

I just want you for my own, more than you can ever know.

sitter hemma och har fett tråkigt :( blir mobbad av mina föräldrar för att de tycker att jag skriverför litet... schyssta föräldrar jag har... :( tack nina för skjutsen hem till mollie innan! <3 har inget mer att skriva just nu men bloggar mer sen!


when i'm with you, you treat me like i'm the only girl in the world

nu ska jag ta och stänga datan för att lägga mig i sängen om plugga lite. sen blir det att sova. börjar som sagt 9 imorn. men nej hörs mer imorn! sovgott och dröm sött! <3


♥Dag 14 – En person som är väldigt viktig för mig

jag kan inte välja 1 person...

alla min vänner är såklart viktiga för mig. de finns alltid när jag behöver dem och är helt jäkla underbara! utan er hade jag inte varit där jag är idag. kan inte beskriva hur mycket ni beetyder för mig. JAG ÄLSKAR ER!! <3

mina föräldrar är såklart jätteviktiga. de har ALLTID varit där för mig. när jag har haft det som svårast ha de alltid fått mig att må bättre. ÄLSKAR ER!! <3


dagens klädsel





vitt linne - ginna tricot
turkos stickad kofta - gina tricot
jeans - gina tricot

he-he, mycket gina kläder idag ;)

To dance with your feet is one thing but to dance with your heart is another.

kom hem för ett tag sen. har hunnit äta lite och plugga. kan tyskan nu! nu ska jag bara komma ihåg det oxå... får se hur det går med det. har faktiskt även hunnit kolla lite på glee.

imorn är det skolan, börjar 9. ska städa hela dagen och så ska ju jag göra tyska provet. men annars bara städa. slutar nog ganska tidigt sen blir det ner i stan och handla lite julklappar eftersom jag inte kunde fixa allt idag. men det ordnar vi imorn! så blir ingen bloggning förens ganska sent imorn om jag inte bloggar från mobilen i skolan men det tror jag inte. men bloggar iaf mer snart.



breakeven

då tvingade mamma med mig ut på väla för att handla lite julklappar... *suck* men bloggar mer när jag kommer hem. blir stan imorn med mollie. men vi hörs sen!


hehe lite mongo bild... men bjuder på den

even if the sky is falling down

har nyss kommit hem från skolan. slutade tidigt idag, så vet inte om det bär ner till stan för att handla julklappar, får se. ska plugga lite nu sen vid 3 slutar matti och lite senare blir det förmodligen att träffa honom, beroende på vad mamma säger!<3

Vissa lär sig dansa andra föds till det

Lovade att blogga mer innan jag somnade så ja! Ligger i sängen och halv sover och smsar som vanligt! Men ni får sova gott så hörs vi imorn! Dröm sött! :*


the moment i met you, that moment i forgot about everything i've been through

har nästan precis duschat och nu ska jag plocka undan lite på mitt rum sen plugga lite mer på tyskan och sen sova, men jag bloggar mer innan jag somnar! men nej, måste plocka undan nu innan mamma dampar sönder...

cg

nej, nu ska jag ta och gå till city gross, ska handla godis och läsk tills imorn! ska ha med det till skolan eftersom vi ska kolla på film och sånt, men vi hörs när jag kommer hem <3

i'm sexy and i know it

sitter hemma och gör absolut ingenting precis som jag har gjort hela dagen... *suck* har bara pluggat idag eftersom jag har mitt sista prov på tisdag (på lite saker jag har missat i tyskan och sånt). va även ute och gick en liten runda innan, kände att jag behövde va lite själv och få tänka och sånt... hade verkligen behövt ut på väla idag, men så blev det inte... men ska nog ner i stan imorn efter skolan med mollie! måste handla lite julklappar.


ännu en ny bild

♥Dag 13 – Ett dröm förhållande

hmm...

ett dröm förhållande där ska man ju älska varandra sjukt mycket, man ska va snälla mot varandra, inte bråka om minsta lilla sak. man ska såklart inte va otrogen heller. asså, ett dröm föhållande det är väl typ så enligt mig. och sen ska man inte bara ta en kille just bara för at ha någon för att alla andra har det utan man ska verkligen älska den personen. ja, det var nog typ allt

looking at a photograph and wishing you could re-live that moment over and over again

satte igång datan bara för att blogga. är svin trött och fryser. kom hem för drygt 1 timme sen. har haft det jätte mysigt idag. tack för det! :D men ska nog snart sova eftersom jag är svin trött. imorn vet jag inte vad som händer, men jag ska iaf plugga ett tag och jag skulle även behöva åka ut till väla för att handla julklappar vilket jag inte ens har börjat göra så jag känner att det är på tiden. men ni får sova så gott för det ska jag göra! men vi hörs imorn!


ny bild!

I know better, cause you said forever

Ligger just nu i Mathildas säng. Tänkte att jag kunde blogga lite mendans hon oxå gör det. Mötte henne nere i stan innan. Vi stack till espresso house och fikade och snackade lite och sånt. Sen stack vi hem till henne och nu ska vi snart sticka till mp och äta lite sen ska vi nog träffa några! Men ha det bra så länge så hörs vi sen


taken

nej nu ska jag gå och göra vid mig. blir att träffa mathilda, men vet inte vad vi ska hitta på. men iaf, jag bloggar när jag är klar. då blir det dagens outfit och lite sånt<3

♥Dag 12 – Min favoritsport

ja, min favorit sport är väl inte så svårt att lista ut vad det är. men jag kan ändå skriva lite.

ja, min favoritsport är dans såklart. vissa anser att detta inte är en sport, men alla som dansare ser detta som en sport och enligt mig är det de. men ja, som jag har skrivit ganska många gånger så älskar jag verkligen att dansa. man eller iaf jag mår alltid bra när jag dansare. om det är saker man kanske inte vill prata om eller något sånt så kan man berätta det genom dansen.

jag har dansat i 10 år nu och jag tycker fortfarande att det är lika roligt som i början om inte ännu roligare. jag tränar just nu på elitnivå i disco.

jag har även tänkt på ett dansgymnasium i lund, så jag ska på antagningsprov någon gång i mars. hoppas bara jag kommer in, för dans är något som jag vill jobba med i framtiden. kanske flytta till london eller new york.

Snälla se på mig För jag vill ha din hand men du vänder blicken och tittar bort

kom nyss på att jag inte bloggade alls igår... hehe sorry. men jag var faktiskt inte hemma på hela dagen. skolan var väl nästan som vanligt igår bara att vi fick kolla på film på engelskan. men ja, annars var allt som vanligt. efter skolan följde jag med mollie hem, gick ut med hennes hund och lite sånt där. sen kom simon och gustav hem till henne. vi gjorde absolut inget vettigt. ja, sen stack vi ut ett tag och satt på en busshållplats (roligt liv). ja, sen hem till simon och sen ut med mollies hund igen. sen käkade vi lite, sen gick vi upp på hennes rum och bara satt/låg i hennes säng. höll fan på att somna. men vi skulle egentligen träffat hampe (hennes nässkusin) men blev inte så, så istället stack vi ut med simon igen. hade roligt. och idag vet jag inte vad som väntas... men men hittar väl på något tror jag.


bildrepris... med åh vad jag längtar till sommaren!!

show me baby that ju love me

har nästan nyss kommit hem från skolan eller jag va hemma vid kvart i 4. inte hänt något så speciellt i skolan idag. har faktiskt haft ganska roligt men ändå tråkigt. fråga mig inte hur det går ihop... men har inte varit på så bra humör... tänker inte berätta det för alla har inte med det att göra. men ja, en helt vanlig skoldag... jag säger bara TACK OCH LOV att det snart ät jullov. slutar på onsdag så det är ganska chill, men helst hadejag velat slutat idag, men jag står väl ut, hoppas jag! men ska jag må såhär dåligt alla andra dagar som är kvar så vet jag inte hur jag ska klara det... men nog om det. ska snart göra klart det sista på min svenska sak, som jag ska lämna in imorn! ska göra typ 3 uppgifter så det ät chill. men skriver mer sen!

föresten... jag vet att jag suger på att ta bilder och så, hade gärna gjort det nu om jag inte hade sett ut som jag gör...

mistletoe

nej nu ska jag faktiskt ta och bädda ner mig i sängen och ligga och lyssna på lite musik som jag nyss har lagt in i mobilen. men ni får sova så gott. puss

♥Dag 11 – Det här får mig att må bra

det finns en hel del saker men tar inte upp alla här eftersom det finns så mycket, men kan säga någon/några

att dansa får mig att må otroligt bra. om man mår as dåligt eller om man bara är allmänt trött eller något så sätter man bara på en bra låt och börjar dansa. jag mår as bra då! men det är kanske bara jag, jag vet inte. men asså, ja när man dansar så får man ju ut alla sina känslor, eller med dansen så kan man visa vad man känner och man kan uttrycka hur man mår. det är väl därför jag älskar att dansa. sen finns det så många olika dansstilar och i varje dansstil kan man visa olika känslor, men jag mår iaf as bra av att dansa.

och sen mår jag även bra när jag är med familjen eller mina vänner! de får mig allt på bra humör! om jag har haft en svår dag så träffar man dom så blir man glad och positiv. även om jag ler och försöker dölja att allt är okej så ser mina vänner alltid när det är något. jag behöver inte ens säga något. bara ni kramar om mig eller något sånt så mår jag sjukt bra!


tjuvarnas jul

sitter just nu och kollar på julkalendern på svtplay. kollar på alla avsnitten eftersom jag inte har sett ett ända förens nu. den är faktiskt bra. skriver mer sen.

tv + plugg

sitter och halv kollar på twilight på femma medans jag pluggar det sista till so provet imorn. känner mig säker för en gångs skull. har prov på religion - hinduismen och buddhismen. jag tycker att det är ganska lätt faktiskt. men nej nu ska jag stänga datan och tv så jag verkligen kan koncentrera mig. vill ha vg på provet så ja! men sovgott, för det ska jag göra! så hörs vi imorn!

svar till josefine

Josefine om ♥Dag 10 – Det här får mig att gråta:
hej , superfin blogg ! :)
kan du inte lägga ut bilder på ditt rum ? :)
-hej josefine! :D tack så jättemycket! :D klart jag kan lägga ut bilder på mitt rum, men et får bli lite senare, när jag inte har något julpynt! men du får gärna skriva det igen så att jag inte glömmer det lite senare.
kram

ny kategori

har lagt till en en ny kategori. den heter svar på kommentar. så om ni undrar något eller så så är det bara att fråga eller om ni bara vill säga något allmänt eller något så bara fråga/säg. svarar! <3

♥Dag 10 – Det här får mig att gråta

det finns så många saker... men kan säga någon iaf

1. om en kompis lämnar en... det förklarar väl allt... men ja, då gråter man väl eller iaf jag.
2. om man saknar någon riktigt mycket, så kan jag ibland gråta för det. om man innan träffades as ofta och sen helt plötsligt en dag bara slutar snacka, då gråter jag, men det är bara jag.
3. sen gråter jag även om någon ar upp vad jag har varit med om på min förra skola... som *någon* har gjort. ingen har med det att göra vad jag har varit med om! (förutom mina närmsta kompisar). men de går liksom inte omkring och säger ''jag har haft det värre än dig'', säg inget sånt om ni inte vet fakta först!
ja, det finns fler saker, men det behöver vi ju inte ta upp


när det lider mot jul

kom på kl:8 när jag satte på tv:n att det inte va glee idag... utan det är imorn. *suck* har nu även hjälpt mamma med bakningen av lussekatter. och mm vad gott det ska bli! får sno en nu tycker jag! för gud vad sugen jag är. men nog om det, i nästa inlägg ska jag skriva om dag 10. vet att jag har glömt bort det för ett tag, men det ska bli bättre nu igen. och fram över kommer det förmodligen bli mer bloggning eftersom det snart är lov, jag har inga träningar och tävlingarna är slut för denna terminen.

11 dagar kvar till julafton!!! :D


i want you to know, that i'm always here for you, i'll always stand here by your side.

lagande mat till mig själv för typ 1 timme sen. blev bara pasta och köttbullar. men ja, nu ska jag gå och hjälpa mamma med lussekatterna sen vid 8 blir det att kolla på glee och sen plugga. bloggar mer efter! <3 ha det bäst så länge!

nobelfesten 8/12-11

jag kan börja med att såhär roligt har jag nog inte haft det på länge! lätt bästa kvällen på länge!!

dagen började med att jag var hur stressad som helst över att min klänning inte hade kommit osv... men ja, kvällen blev bättre. klänningen hann komma, pappa hann hämta den innan jag skulle va hos mollie, tack och lov. ja, pappa körde mig till mollie, bytte om hos henne och fixade det sista. sen så körde hennes mamma oss till skolan. först när vi kom dit så kollade alla upp sina partners, (jag fick någon engelsk tjej) ja, sen så skulle man fotas tillsammans med sin partner. sen efter det så gick vi ut för vi skulle gå till kyrkan och ha själva nobelsaken. där man kunde få pris. fick inget och jag säger, tack och lov! ja, sen när det var slut så gick vi ut utanför alla som ville ha fick glögg, själv tog jag ingen för jag gillar inte det. när vi hade stått där ute ett litet tag så gick vi mot festsalen. när vi skulle gå in i själva salen där vi skulle äta så fick man typ stanna i sina par i dörröppningen, så stampade vår lärare med någon sån pinne och sa våra namn sen fick vi gå och sätta oss. det var redan bestämt var man skulle sitta, (jag fick sitta själva för min partner försvann). det blev tacos att äta, vilket jag inte tycker passar till en lite finare fest. men det är bara vad jag tycker. ja sen när vi ade ätit så blev det lite tal och sånt sen efter det så fick vi en ''överraskning'', haha det var att 4 av våra lärare gick lucia. haha så sjukt kul. ja, sen efter det så blev det lite mer tal och efter det så fick vi efterrätt. panacotta. hade aldrig ätit det innan, men det var väl helt okej. ja, sen efter det fick vi gå ut och stå där ganska länge för lärarna skulle ta undan alla bord och sånt så att vi skulle kunna dansa. sen när vi kom in så skulle alla dansa vals, vilket var ganska coolt, för över 150 elever dansade samtidigt. sen blev det lite mer vals, men sen efter ett tag så blev typ tryckar låt. jag och mollie dansade typ hela tiden. dansade med någon annan med. sen efter det blev det lite mer partymusik. så alla dansade och hoppade omkring och hade as kul. eller jag hade det iaf. sen vid 22 så slutade allt. och då insåg jag att jag inte ville att kvällen skulle sluta!! synd bara att festen bara är var tredje år... :(

nu kommer lite bilder från festen som salle har varit snäll att fota! :D




samling i klassrummet


när han stampade med den pinnen och sa våra namn


i kyrkan


vissa av nobelpristagarna


lokalen där alla satt och åt


när alla dansade / jag och mathilda längst ner till höger


på väg ut från kyrkan


tacosen


ganska mysigt

jag insåg 1 sak denna kvällen. jag kommer verkligen att sakna vår underbara klass nu när vi slutar 9:an. ni är helt underbara!

ibland står han rakt framför dig utan att du hunnit inse att det är honom som du väntat på hela livet

har varit as dålig på att blogga under helgen men har inte haft tid... eller tid har jag haft, när vi har suttit i bilen, men då har jag inte haft något roligt att säga. så ja, det är anledningen till nästan ingen bloggning. hade tänkt berätta lite om helgen i detta inlägget sen i nästa ska jag berätta om nobelfesten 8/12 :)

helgen: i fredags började med skola som vanligt, efter skolan åkte jag hem till mathilda och hjälpte henne att packa, sen vid ca: 2 tiden så kom hennes pappa och hämtade oss och då stack vi till danshuset och körde lite hårdträning inför nm. sen vid typ halv 5 tiden bar det av mot ''örebro''. första natten bodde vi lite utanför norrköping, vi bodde i typ ett slott, as läskigt först tyckte jag, men det var faktiskt riktigt mysigt. sen så tidigt på lördags morgonen så bar det av mot arenan och nordiska mästerskapen i disco! jag kan säga att vi inte var speciellt taggade, men det gick bra ändå. första dagen var det singeldisco. mammi och pappi kom upp och överraskade mig. så de stannade oxå där, så det var mysigt. ja, sen efter tävlingen vid ca: 7 tiden så åkte vi till hotellet, vi gick och åt lite, sen stack jag och emilia till hotellet och gymmade lite. ja, sen så gick vi upp på rummen och sov. sen på söndagen gick vi upp tidigt. vi sminkade oss på hotellet sen åt vi frukost och sen bar det av mot arenan för dag 2 = pardisco. ja, sen var annalena snäll och fixade vårt hår, och gud va fint det var! tack!! ja, sen efter tävlingen så bar det av mot helsingborg igen. men innan så stannade vi i motala och åt lite på donken, gick även in på godishuset och köpte lite gott godis! sen var  vi hemma vid kanske 11 halv 12 tiden, vet inte exakt när vi va hemma.

nu kommer det lite bilder, men inte så jättemånga...








ganska mycket snö lite högre upp i landet


Barbara streisand

Sitter i bilen på väg till arenan nu! Mathilda sover, hehe söte! Men ja, dunkar hög musik samtidigt, men det verkar inte som att hon vill vakna och bli taggad! Men men <3 ha bloggar nog mer ikväll när vi kommer till hotellet, för som vanligt brukar jag inte h tid för mobilen på en tävling! Men ni får ha det bäst, så hörs vi ikväll


JAG ÄLSKAR DIG

Sorry för att jag inte bloggade tidigare idag, men har verkligen inte haft tid....
Men ja, just nu sitter jag i bilen upp till Örebro med världens bästa danspartner! Och taggar inför nm med hög musik i bilen! Vilket gillas!! Men ja, ska förmodligen oxå försöka sova lite nu som Mathilda redan gör! ;) hihi gullunge! Men bloggar mer sen om nobelfesten igår! :)


Du betyder något otroligt.

Har inte hunnit blogga idag förens nu. Kom hem för drygt 1 timme sen. Men orkar inte berätta om den underbara Nobelfesten nu, så det får bli imorn! Så länge kan ni få en bild på hur jag såg ut. Dålig bild, men det är allt jag har


Detta kan/får inte vara slutet

Mysigt att lägga sig i sängen med brun utan sol som fortfarande inte torkat helt... Inget att rekommendera! Sjukt äckligt!
Dhw var as bra, sista programmet för året och resten av säsongen kommer i början av nästa år, gissa om jag längtar?! Men ska lägga mig och smsa antagligen, som vanligt! Men Sovgott så hörs vi imorn!


you are the most important thing in my life right now

sitter nu med brun utan sol över hela mig! inte speciellt najs, men vill man va fin så ja... men ja, ska låta det torka ett litet tag till, sen ska jag plocka undan på rummet snabbt. efter det blir det att kolla dhw! :D ehm, vet inte om jag bloggar efter det, kanske från mobilen isf, men blir inget inlägg från datan iaf.


någon form av denna använder jag :)

att vakna på morgonen med dina andetag..

ja, jag vet inte vad jag ska börja skriva. men ja, var hemma vid 10 i 5 idag så, ja ganska sent. men ja, nu ska jag hoppa in i en dusch och sen blir det att börja ta på bus inför tävlingen på lördag och söndag. men jag skriver mer sen. ha det bäst så länge!


give me the chance to love you

nej nu ska jag gå och göra mig redo för sängen, orkar inte sitta uppe längre. blir väl att smsa som vanligt! :D men ja, ni får sovgott och så skriver jag om dag 9 imorn <3

fortsätt

jag ser att  jag har fått ganska många nya läsare, vilket är jätte trevligt. ni får gärna fortsätta att följa och kommentera. tycker att det är jätteroligt.


hehe

säg ingenting, bara håll mig i handen

slutade vid 20 i 3 idag, ganska soft dag faktiskt. men ja, efter skolan så hämtade mammi och pappi mig, vi sack ut till familia för att kolla skor till nobelfesten. hittade några riktigt snygga, men dock inga som passade... men ja, sen stack vi till väla och kollade runt lite, hittade till slut ett par, som man köpte. aa, sen stack vi till danshuset för en ''privatlektion'' av underbara peter och lite hjälp av my blev det oxå. nu har jag äntligen en ny dans. så ja, nu är jag taggad till 1000 inför nm. (ska bara lära mig dansen) men ja, nu sitter jag är som vanligt, som alla andra dagar... men ja, ska snart hoppa in i en dusch hade jag tänkt, sen får jag väl se vad som händer.

ps: blir ingen bild på skorna innan torsdag. och jag beställde min klänning igår så gissa om jag hoppas att det hinner komma, men dom skrev att den skulle komma antingen på onsdag eller torsdag så ja, då borde jag ju hinna få den. ni får hela outfiten på torsdag innan jag beger mig.




It´s the way that you make me feel,

godmorgon

sitter just nu i morgonrock, med mina vanliga kläder under, jag fryser typ ihjäl. är snart klar ska bara platta håret, sen går bussen om 30 min, så det är ganska chill. men nej, nu ska jag gå och göra det, sen lägger jag mig väl i sängen och chillar så länge.

puss


man måste lära sig att älska sig själv innan man kan börja älska andra

nej nu ska jag stänga datan, gå och bädda sen ska jag sova. men vi hörs imorn, ska se om jag hinner blogga på morgonen, men jag lovar inget, annars blir det när jag kommer hem. sovgott alla sötisar!


sorry för en gammal bild, men har inga nya...

godnatt


what's goin on



detta är skjälet till att jag inte kan tänka

♥Dag 8 – Något jag saknar

hmm... kan inte komma på något... kan skriva när jag kommer på, för just nu kan jag inte tänka...

you spin my head right round, right round

sitter just nu hemma hos bästa julia. vi vet inte vad vi ska göra... :( men ja, vi kommer väl på något. ja, vet inte vad jag mer ska skriva faktiskt, men jag bloggar mer sen när jag kommer hem.
kanske ska ner i stan med mollie lite senare men får se om det är lönt, men annars blir det väl bara en hemmakväll. skola imorn ju...

♥Dag 7 – Min bästa vän

ehm, måste man välja 1 för det kan jag inte?!. men ja, jag skriver lite om varje.

mollie: du är helt jäkla underbar. ja, jag kan säga allt till dig, och du har verkligen lärt mig en jäkla massa här i livet. om det inte varit för dig, vet jag inte vad jag skulle gjort. du är allt det som jag är, knäpp, sjuk i huet och ja, jag hade kunnat göra en lång lista, hehe. det är du som får mig att vilja gå till skolan varje dag, det är du sm får mig glad i skolan, även om allt känns skit. JAG ÄLSKAR DIG!! <3

mathilda: jag kan börja med att du är världens bästa partner, (inte bara danspartner utan även livspartner, hehe) men ja, du har verkligen lärt mig meningen med livet. det är tack vare dig som jag går upp på morgonen. du är själet till mkt här i mitt liv. du har visat mig hela meningen med livet. om det inte hade varit för dig så hade jag aldrig varit här idag. du får mig alltid att må bra och skratta även om jag egentligen inte mår så bra. jag behöver inte dölja något för dig! jag är glad att du finns!! ÄLSKAR DIG GUMMAN!! <3

julia: du är bäst gumman. du betyder as mkt för mig. det finns verkligen inte många som betyder så mkt för mig som du gör. du fick mig att förstå vad äkta vänskap är. även om vi inte snackar på några dagar så vet jag vart jag har dig. du finns alltid där för mig. det är äkta vänskap. jag kan ringa dig vilken tid på dygnet och bara snacka. kan snacka med dig om precis allt!! GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG!! <3

matti: vi har inte känt varandra så jättelänge om man tänker efter, men det känns som det. jag kan snacka om allt med dig och du förstår verkligen. du är min bästa killkompis, kan inte snacka med någon annan kille så som jag kan med dig. jag pajade en sak men vi fixade det, nu hoppas jag bara inte att det händer igen, det är vad vi har lovat varandra, men vi vet aldrig... men jag älskar dig <3


Älska mig när jag förtjänar det som minst, det är då jag behöver det som mest.

sitter just nu hemma hos mollie. hon spelar Mw2, och dessutom så snackar hon med spelet... men ja, vi ska snart äta sen ska vu ut och träffa simon, vet inte om gustav ska va med. men vi får väl se.

ja som sagt har jag varit och träffat min grymt saknade kusin idag. väldigt mysigt måste jag säga. blir nog bio med henne någon dag. men ja, jag bloggar väl mer sen, om jag tänker på det, annars gör jag det när jag kommer hem. men först skah jag skriva om dag 7.


one move, can make you belive in something else.

har inte varit vaken så länge. sovit gott? det har jag uaf gjort! :D

ja, ska gå och duscha och göra vid mig för halv 2 åker jag hem till bästa kusinen. sen blir det hem till mollie. lovade henne att sticka dit idag, så det får jag väl göra. men ja bloggar mer sen! <3

det regnar och blåser jättemycket och gud vad jag inte vill ut! hatar regn och blåst!


♥Dag 6 – Min första kärlek

hehe min första kärlek. ja, den va på dagis. jag kommer ihåg det mycket väl. jag gillade en kille som hette oskar och han gillade även mig. (jag gick på ett ute dagis så vi va på en bondgård, vi hade minibussar att åka dit med). men ja, oxå en gång när vi då hade varit på bondgården och precis kommit tillbaka till själva dagiset så hoppade jag och han ut först från minibuss, vi gick bakom bussen. och där ställde vi oss och pussades, sen kom en lärare på oss. hah ja. det är typ det ända jag kommer ihåg från min första kärlek. lite halvt gulligt ändå



jag hatar inte dig, jag vill bara rädda dig medans det fortfarande finns något att rädda.

sorry för att det inte har blivit någon update idag, men jag har knappt varit hemma och när jag väl va hemma så var det typ 30 min. men ja, nu är jag hemma och kan blogga :)

jag har haft en helt underbar dag med bästa mathilda idag. hon mötte mig i stan och gick in och satte oss på espresso house och tog en frapino. ja, sen åkte vi till mp, träffade nicho och någon mer, sen va vi på fritidsgården tills pappa hämtade mig. orkar inte berätta mer i detalj. hehe. älskar dig mathilda!!<3


sm 2011 :D
nu taggar vi nm :D


all i want for christmas is you

min dag idag har sett ut precis som alla andra, skola, träna, plugga -.- men ja, har inte hänt något roligt idag, som ni kan se var inte ens roligt att träna idag :( och då är något fel... men nej, nu ska jag faktiskt ta och stänga datan och gå och lägga mig, men ska förmodligen inte sova, somnar ändå aldrig direkt, eftersom jag ofta smsar och lyssnar på musik. blir väl samma sak idag. men sovgott!!


inte den finaste bilden, men den får duga

♥Dag 5 – En sak som jag gör dagligen

måste man välja en ända sak? jag dansar ju dagligen, men det har jag typ skrivit om redan. men ja, jag lyssnar på musik dagligen. kan inte leva utan min älskade musik, för om inte musik hade funnits så hade inte dans funnits. right? hehe jag skrattar verkligen dagligen, jag skrattar typ varenda minut eller typ iaf. haha. men ja, asså man kan typ inte skriva något mer... 

kommer kanske 1 inlägg till innan jag stänger datan.


ska ta nya bilder, lovar :)

Hinduismen


jag orkar verkligen inte plugga mer nu, detta tar död på mig.
men nej måste verkligen fortsätta har ju prov imorn, och ganska stor press från min lärare!!
så ja, om jag inte klarar provet är jag körd!!!!!

svar till Louise

Louise  ([email protected]) om Dejta kudden:
hur mår du ? :)
hejsan, jo, jag vet att det har tagit ett tag att svara och sorry. jo det är bättre nu, tack :)

hallon - salt


nu taggar jag en god polkagris från gränna! :D happy face

i need you, and i couldn't live a day without you..♥

ska plocka undan på mitt rum nu, för det behövs verkligen, sen ska jag plugga till so-provet som jag har imorn! men ja, bloggar mer när jag känner mig klar :) så ja, vi hörs sen <3


RSS 2.0