GRATTIS

Ett fett stort grattis till min älskade Emilia som vann starklassen idag och gick upp i den högsta klassen i disco! Den första på danshuset i superstar 12-15! Kan inte va mer stolt över min älskade danspartner! Synd bara att jag inte var där och såg det!
Och även ett stort grattis till Josefine som kom 2:à och Elvira som blev 3:a!


.

Love life


Dagens klädsel

Vita byxor, svart linne med något nit aktigt högst upp, brunt skärp! Till det hade jag min gröna jacka och vita converse

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_195978231.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_195978231.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_195978549.jpg" class="image">


Mm

Lite gott ju!


If you think it's neccessary to judge me by my past, don't be mad when I put you there

en riktigt chill skoldag idag. började 10 nere i stan för vi skulle kolla teater när den var slut så åkte vi tillbaka till skolan för att äta och ha mentorstid, kändes lite onödigt, men aja. sen stack jag hem och käkade och sen blev det träning. riktigt soft! har annars precis kollat på glee och om ca 1 timme så blir det bb, men nu ska jag nog ta lite glass och plugga lite!
bloggar snart

Skilda vägar

Blev skolan idag eftersom jag mådde bättre imorse! Så det har varit en helt vanlig tisdag men skola och träning! Har nästan precis duschat och nu sitter jag och kollar på desperate housewives! Riktigt bra! Efter det ska jag kolla på big brother som vanligt! Men ha det gött så hörs vi imorn!


en gång lämnad

hemma från skolan idag pågrund av att jag mådde sjukt illa imorse. mår fortfarande lite illa men det har blivit bättre så blir nog skola imorn! så idag blir det bara att kolla tv, sitta vid datan och plugga lite engelska och lite tyska!
oh land - audition day
sjukt grym låt!


hoppas!

känner att jag måste skärpa mig med bloggningen! men hur många gånger har inte jag sagt det liksom? men ska göra ett försök!

har varit i lund hela dagen. var riktigt nice! fick lära mig en hel del nya saker och sen fick jag ju såklart dansa, vilket jag älskar, så kan det bli bättre? men det kändes riktigt bra iaf, så vi får hoppas på det bästa! :D
lite senare blir det mat och sen efter det blir det våfflor och lite läxa! <3


snart sommar!

Baby, your the best

Nej, nu ska jag sova! Ska ju upp imorn för att åka till Lund! Antagningsprov imorn! Riktigt nervös! Men nu är det hatt och Godnatt!

Ps: glöm inte att ställa fram klockorna nu inatt! :)


I can't wait

Sitter på bussen på väg ner i stan för att träffa mollie och kim!
Gud vad jag älskar detta vädret! :D


I know I'm not good enough, but neither are you.

har verkligen varit jätte seg på att blogga denna veckan men de har varit så sjukt mycket saker hit och dit... en läxa här och en läxa där. men skönt att det snart är sommarlov iaf så man slipper allt vad skolan heter!
våren/sommaren har börjat komma nu. riktigt skönt så man slipper alla tjocka kläder och det kalla vädret!


breakeven

sitter just nu i Landskrona hos min morbror och gör ingenting.
gårdagen var bra. först gjorde ju inte jag och mollie någonting men sen så gick vi ut och träffade simon och gustav. hade sjukt kul. haha. men ja, sen sov jag hos mollie och idag blev vi väckta vid typ 10. åt frukost och sen tog jag bussen hem vid 12 tiden. fick stå och vänta på bussen i 20min nere i stan. ja, sen åkte vi hit och har nästan precis ätit. riktigt gott!

image description

Sometimes, you have to forget what you want and remember what you deserve.

träningen med Linnéa igår var sjukt bra! körde lite balett och sen övade vi ett solo till antagningsprovet! nu ska jag barda öva lite på baletten varje dag så kommer det bli super bra! :D
efter träningen så åkte jag, mami och papi och käkade, blev MC eftersom jag skulle till Mollie efter! haha sjukaste kvällen med henne på länge. var först på fritidsgården tills dom stängde efter det satte vi oss på en busshållplats med fille och sebbe och gjorde inte ett piss. sen när vi skulle hem till Mollie så såg vi massa ödlor och paddor. haha helt sjukt... ni fattar inte hur roligt det var!
haha idag har vi inte gjort ett piss, men sen blir det antagligen att vi träffar simon och gustav! sen sover jag här inatt igen! :D
hörs senare! :D


får bli en bildrepris eftersom att jag bloggar från mollies data


Why am I crying?

Kunde just nu varit på väg till Oslo men nej, så blev det inte! :( ist sitter jag just nu i bilen på väg till LA och Linnéa för lite träning nu innan antagningsprovet som är nästa vecka! Efter det blir det hem till Mollie och sen sova där! Kommer bli en bra kväll känner jag på mig! :)


Dagens outfit

Svart skinnjacka, beige tröja, vita byxor och svarta stövlar + solglasögon!


Do it like a dude

Har pluggat sen typ 17.20 tills nu! Nu blir det mat och sen blir det ännu mer plugg! Snälla, låt det bara bli lov nu! :) skriver mer när jag har pluggat klart! ;)


Börjar snart

Sitter i skolan och väntar på att första lektionen ska börja! Det blir matte! Inget bra ämne att börja med eftersom att man är så sjukt trött!


Chokladpudding

Sitter och kränger! Så sjukt gott!!


nationella -.-'

jäkla nationella! det förstörde min dag... precis innan vi fick provet satt jag och skakade så nervös jag var, jag var verkligen riktigt nervös! kändes sådär när jag var klar, men när vi var klara med det så var där ett till! :( men det var lite lättare, men jag vet inte om det gick bra eller dåligt! men vi får ju hoppas på det bästa!

I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it

Har kollat på DHW nu, och gud va bra det är! har även pluggat en hel del nu  ikväll. men nu ska jag göra mig klar och lägga mig och fortsätta kolla på big brother! så vi hörs mer imorn med dagens outfit och lite sånt! puss godnatt


I thought...

Sitter i bilen hem från träningen!
Innan det var de skolan som vanligt och efter skolan så kom mathilda och st hängde med henne hem sen så körde hennes pappa oss till danshuset! Hade streetträning, håller på att komma på lite till våravslutningen! Så det var en relativt lugn träning förutom uppvärmningen... Men nu ska jag iaf hem och plugga och sen blir det big brother! Hörs senare


Dagens outfit

Körde på vita byxor, brunt linne och en gräddvit stickad tröja


Live my life

Sitter i min soffa och kollar på bi brother. Duschade för ett tag sen och tvättade håret! :) idag har jag först tränat och sen åkte jag och mina föräldrar ner till morfar för att kolla på video från tävlingen igår. Men nej, nu är pausen slut på big brother så ska kolla klart på det nu!
Ha det bäst så hörs vi imorn


Amazing

Var hemma vid halv 7 så då stack jag och pappa och köpte mat, blev kebab! :D sen kollade vi på melodifestivalen och jag tyckte helt klart att Danny skulle vunnit men även loreen var bra, så ska inte klaga! Men jag tycker fett synd om Danny som har kommit 2:à nu, 2 år på rad :( men ja, det är bara att träna ännu mer och komma tillbaka ännu bättre och ännu starkare! :)
Men nu hade jag iaf tänkt gå och lägga mig eftersom jag har träning 11.10 imorn! Men hörs imorn


The moment I meet you was the best moment in my life

Sitter i bilen hem från Tidaholm och en lyckad tävling! 2:à i parstreet med bästa Emilia + 1 prick! 6:à i singelstreet och en plats ifrån prick! Men jag är sjukt nöjd! För så bra som jag var idag har jag nog aldrig varit! Blir antagligen melodifestivalen när jag kommer hem eftersom vi inte är hemma så sent! ;)


Har en lång väg kvar

Har nästan precis blivit klar med mitt hår! Har tripplat det. Ska upp om sådär 5 timmar och då bär det av mot Tidaholm och rikstävling i street! Sjukt taggad men samtidigt så jäkla nervös! Skriver kanske då! Eller i bilen om jag kommer ihåg det
Men sovgott! :)


EVERYTHING WILL BE OKAY IN THE END. AND IF IT'S NOT OKAY, IT'S NOT THE END

sov inte speciellt mycket inatt pågrund av min piercing... men ja, idag var det skola, eller ja, skola och skola... vi hade friluftsdag. min grupp samlades på friskis för ett pass där, sen hade vi ca: 2 timmars paus, då käkade jag, rebecca, linnéa och gustav sån thai box sen tog vi bussen till filborna för att vi skulle bada, fick tyvärr inte bada pågrund av min piercing! :( sen när jag kom hem somnade jag i sängen och sen stack jag och träna. så nu sitter jag här och kollar lite på Grey´s atomy (staving)!


skolan

vaknade vid 7 låg kvar i sängen till halv 8 :D men nu är jag klar och pappa är snäll som kör mig till skolan! kanske sticker till väla efter skolan med mathilda, får se om jag kan, men det kan vi annars ordna! men nej, nu måste jag sticka, ha en bra någorlunda solig dag

Säg inte att jag är allt, om jag en dag är inget.

nu är big brother slut och äntligen åkte jessica ut! duschade faktiskt i pausen så går och lägger mig med superblött hår, som fortfarande kommer bara blött imorn bitti. men ja, sovgott, för de ska jag göra!


GRATTIS TILL MIN LIVSPATRNER

Grattis älskade mathilda som idag blir 15-år! Jag älskar dig mest gumman! Hoppas iaf att du har haft en realtivt bra dag!


min ängel och min livspartner! älskar dig mest mitt hjärta!!!

live my life

känner verkligen att jag har bloggat mycket nu under helgen... eller inte! men jag lovar det ska bli bättre igen! Idag har det varit en ganska chill dag, fast med en massa träning. sen har jag bara suttit hemma och inte gjort ett piss, men riktigt skönt eftersom jag nu känner mig ganska redo för allvaret i skolan igen.
i fredags så efter jag hade varit i skolan så stack jag hem till mollie och sen stack vi tillbaka till skolan och mötte linus. efter det så bar det ner i stan och hem till kim, när vi hade varit där i några timmar hängde jag med mollie hem och käkade. fritidsgården blev det senare och sedan ute med linus och jonne. blev hämtad hos mollie vid 11.
sen igår (lördag) så var jag först nere hos min faster för att fira min pappa sen bar det snabbt ut till väla för att handla present till mathilda (köpa även ett par byxor) eftersom jag skulle hem till henne på kalas!
så har min  helg sett ut


Skolan

Nu drar jag till skolan i typ 3 timmar


All of them other boys can walk away, They ain’t even in the game

nu ska jag kolla klart på big brother och sen ska jag lägga mig! vet dock inte om jag ska till skolan imorn eftersom jag inte har något att göra, ska iaf va med åttorna på deras so, mer vet jag inte!
men imorn kommer det förmodligen en bild på mitt ny färgade hår! men ja, vi hörs imorn!

GRATTIS

Grattis till Justin Bieber som fyller år idag! älskar honom


NEVER SAY NEVER

Det gör ont nu, men det blir bättre sen

och ja, vad duktig jag har varit på att blogga... NOT! färgade det bruna håret igår, men nästan svart men är sjukt nöjd, så tack mamma för hjälpen! annars hände det typ ingenting igår...
idag stack jag först till skolan, men sen hade jag ingenting att göra så att jag kunde sticka hem. sen vid 1 stack jag ner i stan och träffade mollie, vi stack hem till kim och har typ inte gjort någonting. smart som jag är så glömde jag min laddare till telefonen där... men hämtar den imorn! sen när jag stod och väntade på bussen hem i stan så kommer alice och jonathan, hängde med dom till väla och träffade julia där! så nu har jag precis kommit hem.


RSS 2.0