Dansensdag<3

Hejsan<3

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera.

Igår var det först skola, ganska lugn dag. började vid 8, jag, erika och Jennifer tog bussen, erika höll på att missa bussen som vanligt, men tkr synd om henne, hon får alltid springa. Vi hoppade av vid Pålsjö skog för att vi skulle springa skoljoggen. När vi var klara så fick 1timme och 30 min håltimme, nice. Så jag Erika, Josse och Jennifer stack hem till Josse. Vi började igen halv 11 med tyska sen hade vi svenska, sen  åt vi lunch, efter lunchen hade vi nån grej. Jag, Jennifer, Erika och Marielle fick göra mattesak, för att dom skulle se vart vi log i matte. Gick faktiskt riktigt bra, enligt mig. Efter skolan stack jag hem, för att göra vid mig för vi skulle ha uppvisnig på Dunkers och Parapeten. På dunkers så sträckte jag min vad, smart som jag är. På parapeten så när jag och Mathilda hade dansat så höll jag på att svimma.
PUSSHEJ<3

A LONG WALK

Hejsan<3

Är riktigt trött nu, efter en lång promenad, från pålsjökrog till Hittarp, men vi skulle egentligen gått till Domsten, men det var tur att vi inte behövde gå till Domsten. Men det var ändån roligt at gå på ett sätt, men det var det inte att gå hem, jag svär ina ben och mina hälsönor kändes somm dom skulle gå av. Men efter att vi hade gått så var jag, Erika och Jennifer då framme vid Pålsjökrog igen, och då sätter vi oss vid busshållplatsen, jag och Erika höll på att dö av skratt, vi var så trött, vi "smittade" Jennifer så hon blev likadan, vi skrattade åt typ gul och sånt, elr hur, helt sjukt. Vi hade en rolig bussresa hem som vanligt. Nr jag kom hem satte jag mig och skrev lite på min labbrapport. Sen vid kanske 5 bar det av mot Danshuset, som då är mitt andra hem, känns det som. När kom hem från dansen åt jag marängswiss, mums, och ja, nu sitter jag.


Detta liknar inte som att det är i sverige.


Här låg jag, Erika och Jennifer och sola och snackade lite.





Btw:Har tagit bilderna från Jennifer, för dom jag hade fotat med min
mobil gick inte att lägga upp<3 

26 APRIL

Hejsan<3

Solen har varit framme i kanske 3 dagar nu, så sjukt skönt.

Lördags:
I lördags så stack jag och mamma hem till Rebecka för att ha möte där, dom som var på mötet var: Jag, mamma, Mathilda, Marie, Rebecka och Mats, Mötet höll på i kanske en timme, efter mötet tog jag, mamma, Mathilda och Marie bussen ner till stan, jag och mamma gick för sig, Mathilda och Marie för sig. Jag fick en klänning till avslutningen, ett par leggings, och en kofta. Kommer bilder på allt förutom på klänningen för den har jag inte fotat. Efter stan så åkte alla till Danshuset för det skulle va hår och smink på petras hårstudio, riktigt nice. Först var det håret, jag fick locka linneas hår med plattång, och sen fick hon locka mitt hår med en lockgrej, vet inte vad den heter. Sen blev det lite smink, och daniel som då frisören heter, gjorde något med glitter på mina läppar riktigt nice, men var tvungen att ta bort det sen, för det sved och brände på mina läppar.

Söndags:
I söndags så gick jag upp vid 8, jag och mina föräldrar åkte till väla vid halv 11 kanske, för vi skulle köpa glitter, men det blev inte så, vi gick in på Gina för vi skulle byta min klänning till en annan färg. Sen stack vi till Danshuset, vid halv 12, mn träningen var inte föräns 12, så vi gick in på hemköp och handlade varsin glass, mums. Sen när klockan blev 12 gick vi in på Danshuset, träningen började, och det gick bra, sen direkt efter så var det friträning, gick oxå bra.  När jag tränade så var mina föräldrar på väla, dom handlade lite grejor till min dräkt, som kommer bli helt underbar.

Idag:
Idag var det först skola, efter det tog jag och Jennifer bussen hem, när jag kom hem satte jag mig lite vid datan, och sen stack jag och mamma till Butterick´s, för att köpa lösögonfransar, och hittade några jättefina.
Sen var det träning. Och nu sitter jag här!<3



Mina leggings med nitar på<3



Min kofta<33

Svar till frågestunden<3

Fråga:Ska det bli roligt med prov imon?<3

Svar:Nee, det ska det verkligen inte, men har läst mkt så jag är förbered, men det ska bli skönt att få det gjort!<3


Frågestund<3

Om jag får in frågor så väljer jag ut en och svarar på den,och så tar jag dom andra en annan dag ;).Så ställ MÅNGA frågor nu! :)



FRÅGA VAD NI VILL!<3

Dagen

Hejsan<3

Idag så gick jag upp 06:30, gick upp gjorde ve mig, och sen tog jag, Jennifer och Erika bussen vid 8:00, vi var på skoalan typ 20 i 9. Vår första lektion var mentorstid, vi typ läste i 1 timme, sen var det rast i 30 min, efter det hade vi svenska, efter svenskan så hade vi matte. Kl:12:45 så gick vi och åt, det var typ potatisbullar och skinktärningar, inte speciellt gått. Efter maten så hade vi engelska, vi skulle redovisa vårt sånt arbeta om Irland i små grupper, gick faktiskt ganska bra, tyckte jag. Efter engelskan så var det dags för NO, först gick vi igenom en massa saker med volt och sånt, sen efter det så vi typ koppla batteri men något annat, och som tur var så sa an att vi slapp göra en labbrapport på det. Vi slutade 10 i 3, jag, Erika och Jennifer fick skynda oss ut til bussen som gick 14:58, vi hann. När jag kom hem skulle jag försöka göra en labbrapport på förra veckans labb, gick inte så bra, så jag får ta med det till dansen ikväll så får Erika förklara för mig.Men nu har jag inget mer att säga, så vi hörs sen:)
PUSS & KRAM<3


Drar till Erika<3

Hejsan<3

Jag skulle bara säga att jag är hemma hos jennifer, och danspartajet gick bra. Snart ska jag och Jennifer dra ner till Erika för att Parta!<3333


Feest + lite som har hänt<3

Hejsan<3

Ni har kanske redan hört att det brinner på JMS vid stattena, riktigt läskigt, för jag och min mamma trodde först att det var här nere vid typ råå, men nee, som tur var så var det inte det.

Idag så ska jag först till Danshuset och hjälpa till på danspartajet där, sen efter det så blir det att dra hem till jennifer, och käka tacos, mums, efter det blir det ner till Erika och ha tjejkväll där, men några från klassen, ska bli jätte roligt, kommer att ha med min kamera, så kommer väl några bilder imon!<3

Till gårdagen<3

Gick upp vid kvart i 6, gjorde ve mig, och sen tog jag, erika och jennifer bussen, var på skolan runt halv 8 kanske, vi gick till våra skåp, och sen till vår korridor och satt där och väntade på klassen och lärarna, lärarna kom 10 över 8, och då hade vi livskunskap, efter det ade vi engelska, sen rast. Efter rasten så hade vi SO  fram till lunch, efter lunchen så hade vi klassråd, vi fick skriva ner 2 grejor som vi ville göra med klassen, och nästan alla vi mitt bord skrev Bakken och avsluta med grllning på stranden, så nu hoppas vi på att det blir det. Vi fick sluta 20 i 1 ist för 1. Jennifer och Erika tog bussen hem, och jag fick stå och vänta på mina föräldrar i en halv timme men det var ganska skönt för det var fint väder. Sen satck jag och Mahilda till väla, en riktigt rolig dag, efter väla stack vi hem till henne, efter kanske en halv timme där hemma, skulle hon till sin pappa, så min pappa fick hämta mig.
Jag kan oxå berätta att min älskade klocka gick sönder som jag använder varje dag, måste fixa den.
Ja, nu har jag inget mer att skriva, så vi ses imon, men lite bilder från ikväll.

PUSS & KRAM<3

Vem i din klass...

Vem i din klass…

Är snyggast? haha, ingen<3

Är sämst på matte? haha, typ jag vet inte;)

Är de flestas lärarnas favoritelev? de vet jag inte :p

Är bäst på musik? JÄTTEMÅNGA , men typ Isabella och Ellinor.Y :D<3

Ser ut att vara deprimerad? Vet inte.

Har roligast röst? Hahahaah ;)

Har snyggast klädstil?  många :D

Känner du minst? Thea,Emmy,Ellinor.y och Tess :/

Är omtänktsammast? För många för att orka skriva ner<3

Önskar att du kände bättre och kunde umgås med? thea,emmy,ellinor.y och tess (:

Betyder mycket för dig? Det är många där med <3 Ni vet vilka ni är! =)

Saknar du att umgås med? vet inte:p

Verkar vara bortskämd?  INGEN

Är mest irriterande? HAHAHA, killarna som snackar engelska alltid men dem är faktiskt roliga på ett sätt ;)

Är roligast? Malte haha<33

Är mest berusad? ingen;)

Borde bli pilot?  Vetej

Gör ofta din skoldag värre? INGEN

Är sportigast?  typ linus, rebecca, emmy och typ thea, finns säkert fler

Är lite borta? ingen speciell,

Är en läslus? Alla gillar typ att läsa men ingen är nog en läslus tror jag.

Spelar hockey? ingen xd

Hhi vsg och läs ! :D


Btw, JAG ÄLSKAR MIN KLASS!!! :D <3


Dagens shopping + Dagen<3

Hejsan<3

Gick upp vid 6, när bussen gick 8, men jaja, var på skolan kanske 10 i 9, börjar kvart över 9. Efter skolan hämtade mina föräldrar migg, mathilda och erika, dom körde oss till dansskolan, hade privat lekiton, och efter det så stack, gruppen + Peter till MC donalds, sen gick vi tillbaka till dansskolan, pluggade lite, och sen var det dags för vanlig träning, och ja, nu sitter jag här.

När mina föräldrar hade hämtat oss, och vi sitter i bilen, så fick jag ett par converse, elr jag hade typ betalat halv själv, dom är vita, nice. Kommer bilder.
Ha det bra<3







Så vad tycks?<3

10 april<3

Hejsan<3

Jag kan berätta lite om dom dagarna som jag inte har skrivit om.

Torsdag:
Det började med skolan, sen blev det hem, sitta vid datan, plugga, sen stack jag och mamma till väla, på sån HD-passet kväll, var riktigt mkt folk, men jag shoppade lösnaglar till sm, och sen en tröja med paljetter på, riktigt fin, kommer bilder sen.

Fredag:
Gick upp vid halv 6, riktigt tidigt. Duschade och gjorde ve mig, tog bussen med Jennifer ocg Erika 5 i 7.
En riktigt rolig bussresa hem var det. Hängade med Jennifer hem, efter ett litet tag när vi hade varit här så stack jag och Jennifer ut, för det var fint väder, men det var lite kallt, så när vi typ hade varit ute en halv timme så stack vi hem till mig där tittade vi på tv, och lite sånt, sen stack jennifer hem vid 6, sen efter att jag hade ätit, så träffades vi ute, stack hem till henne sen, och sen sov jag hos henne, vi typ ritade lite, jag har typ äntligen kommit på lite hur min dräkt ska se ut.

Lördag:
Vaknade vid kanske 11, var jätte fint väder ute.
Ja, jag tror att jag och Jennifer ska sova hos mig inatt.

PUSS & KRAM<3

Dagens outfit<3



Var tvungen att klippa bort lite!<3

Skjorta:Cubus
Leggings:Gina Tricot
Sjal:Gina Tricot
Vit Linne:Gina Tricot


Ska sova<3

Hejsan<3

Hinner inte skriva, ska sova nu!<3
Godnatt<3
PUSS & KRAM<3


HISS & DISS





Jag hissar Justin Bieber för att han sjunger sjukt bra, är sjukt söt och älskar sina fans, han hälsar på fansen och en massa sånt. Är det inte snällt av honom?<333







Jag dissar alla sorters läkare, dom är bra och så men dom är skit läskiga. Tycker inte ni det?


Justin Bieber (FULL ACOUSTIC LIVE!)



Vad tycker ni, visst är den bra?<333

Justin Bieber till Sverige:D

Hejsan allt folk<3

Justin Bieber kommer till Sverige den 8:de Maj, nån mer än jag som vill gå?
Jag vill så gärna men tror inte att jag får:(
Ni måste se detta videoklippet, så gulligt, men jag önskar att det hade varit jag!<3

http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k&feature=related


Glad Påsk alla!<3

Hejsan<3

Jag ville bara önska alla en riktigt glad påsk. Ät nu mkt godis och mys mkt, ses vi på blåkulla elr. HAHA!<3


Väla i förrgår<3

Hejsan Hoppsan<3

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har varit sjuk, och då har jag bara legat i soffan och tittat på tv. Men iaf i förrgår var jag på väla med mamma, handlade en klocka, sjukt fin, kommer bilder, elr bilder. Efter väla så kom faster, hennes man, mina kusiner och farmor hit, trevlans. Så sjukt gulliga mina kusiner är. Igår var jag med dedde, elin och enzo. Vi hängde med dedde på hopptävling, hon gick felfri, grattis<3
Efter så stack jag, dedde och elin hom till dedde, bestämde oss för att dra och köpa pizza, sjukt gott var det. Dedde messade Lina och frågade om hon ville hänga med ut, så stog vi 4 och snackade lite. Sen stack jag, dedde och elin hem till dedde, fotade och lite sånt, roligt. Sov hos dedde gjorde vi oxå. Vaknade av hundarna, vet inte riktigt var klockan var. Efter dedde åkte jag hem till Mathilda, efter att hon hade gjort ve sig stack vi till fritidsgården, roligt. När vi skulle hem till henne så missade vi bussen och fick gå, åt gott när vi kom hem till henne, mina föräldrar hämtade mig, och nu sitter jag här!<3




Är den inte fin?<3

RSS 2.0