You can go kiss my ass

sitter tillsammans med mollie hemma hos mig och bara chillar. mår inte så bra... men vad har man vänner till? men ja, vet inte riktigt om vi ska göra något mer än att bara va, men de får vi se. men ja, kanske ska se någon skräckfilm som går på tv sen.
 
 
 

A besfriend is someone that you can trust and never live you, when you need her/him

godmorgen eller vad man ska säga.
vaknade för inte så värst länge sen och nu har mina föräldrar även åkt, så de är ju lite skönt. senare idag ska jag träffa mollie och sen får vi se vad som händer, kanske träffar någon annan med, men de får vi se.
är fortfarande inte på så värst bra humör, men därför är de bra att jag ska träffa mollie sen, så jag kan bli lite gladare. men nu ska jag gå och äta, så hörs vi sen.

jag ska klara detta hur svårt de än kommer att vara

när man inte mår speciellt bra är de tur att man har underbara vänner, både nära en och lite längre ifrån. de betyder lika mycket!
men ja, sitter med tv:n igång och smsar med folk.
återkommer när jag mår bättre, de kan va imorn de kan va om en vecka. men förmodligen imorn!
 

du ska inte få göra såhär mot mig. är starkare än så

har sett att bilderna blir helt utanför de vita, så måste fixa lite med de, men de gör jag inte idag. så ni får leva med de ett tag.
annars har jag inte gjort så mycket idag, har varit i bårslöv nu på kvällen, men annars inget. har varit mysigt. har ju varit fint väder och så.

ben and jerry


now you just somebody that I used to know

tog faktiskt med min datorn ut hit. så ja. sitter iaf just nu och kollar på so you think you can dance, och de är så sjukt bra! önskar jag kunde dansa så bra!!! de skulle va en dröm! men ja, för de måste man träna och jag ska komma dit, hur lång tid de än tar.
men nu ska jag iaf packa ihop allt för att snart ta bussen hem. hörs sen 
 
 

har inte gjort...

har inte gjort något vettigt en så länge idag. men ska snart ut till bårslöv. mamma ska färga mitt hår så att jag inte har någon utväxt så kommer de bli awesome. sen ikväll blir de att kolla på glee och sen so you think you can dance.
 
snart får även alla nior reda på om de kommit in på gymnasiet. känner att jag börjar bli lite smått nervös... men de ska nog gå bra.
men nu ska jag gå och göra vid mig och bädda upp min soffa. men hörs senare. tror min dator följer med ut, men får helt enkelt se
 
 
 

It is so easy to believe someone when they tell you exactly what you want to hear

har som ni kanske ser en ny design, entligen! tack vare min älskade molliemus :D
nu ikväll har de väl inte hänt så värst mycket mer än att vid kvart över 9 åkte vi ner till maxi och handlade lite gott och sen gick inte vår buss hem förens om 20 min så då gick vi en rundvandring på råå, eller vad man nu ska kalla de.
vet inte när vi ska sova, men antar att de inte blir än på ett tag. men ni får sova gott så hörs vi imorn. puss på er
 

I live my life and you live yours

kom precis hem från stan med mollie. träffade alice och snacka och lite sånt. satt på mc i några antal timmar... snackade lite och sånt chill. nu sitter vi här hemma hos mig och vet inte riktigt vad vi ska göra. måste iaf göra någon mat och sen får vi helt enkelt se. men vi hörs lite senare

there are times when I can't find the answer

som sagt så är de faktiskt mest träningskläder kvar i min garderob. 2/3 låder är bara träningskäder... men ja, nog om de. ska stänga av datan alldels strax, ska bara kolla några klipp på youtube först sen blir de sängen. antagligen inte för att sova, men ja. hörs mer imorn. bloggar innan jag åker ner i stan
 

you are not the one that i thought

kom hem för en timme sen och sen dess har jag kollat lite tv och ätit.
träningen gick väl bra tror jag. har fått en del nya steg, så sätter vi de så kommer de bli helt awesome. men kanske inte...
aja, imorn ska jag träffa mollie och sen får vi se vad som händer, men ha en bra kväll, så får vi se om jag bloggar mer idag.

drar mig mot...

drar mig mot danshuset nu, och sen hem och äta och städa hela mitt rum. så hörs senare

life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

godmorgon alla pigga och mindre pigga.
vaknade för drygt en timme sen. har hunnit äta sen dess, annas har jag inte gjort något. 
idag så ska jag fixa klart med min garderob och sen vid 17 så ska jag träna med gruppen, vet inte vad som händer ikväll, men vill träffa någon så får helt enkeklt se hur de blir med de. men nu måste jag börja. bloggar sen
 
 

shout it out

sitter och kränger jordgubbar. samtidigt har jag igång fotbollen och ska snart fortsätta med min garederob. är slängt en hel del kläder så kommer antagligen inte ha så mycket kvar... de mesa jag kommer ha kvar är väl träningskläder, men nu måste jag fortsätta.

it's a big world, you may miss him when he live you but remember it's a big world

har duschat och ätit nu, händer ingenting ikväll. blir kanske att kolla någon film, men innan ska jag fixa i min garderob. ska sortera ut och lite sånt. kommer antagligen inte få så mycket kläder kvar, men men.
men vi hörs senare.
 

missing someone is your hearts way of reminding you that you LOVE them

har inte alls varit bra på att blogga nu under helgen, men min blogg.se app funkar fortfarande inte... bara min som inte funkar?
har bott hos mollie hela helgen så de har varit mysigt. annars har vi inte gjort så värst mycket, har varit riktigt skönt och inte gjort så mycket men ändå varit med någon.
nu ikväll har jag inte planerat någonting vilket kan vara skönt men tanke på att jag inte mår helt hundra nu efter träningen. mår lite halvt illa... men de ska nog bli bra. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta. hörs mer senare
 

I always push myself to the limit to make sure I always stay ahead

min blogg.se app har inte funkat alls idag, så de har varit lite surt! men annars har jag haft en bra dag.
hade även en super bra kväll igår, blev inte riktigt som planerat med den blev super bra ändå. skulle träffat Mathilda, Mårten och Lucas, men mathilda och mårten kunde inte så stack och träffade lucas ett tag i stan. riktigt mysigt.
 
idag har jag varit hos mollie hela dagen. har solat och badat och sen kollat lite film. imorn är de midsommar och den spenderas på maria park tillsammans med mollie och hennes familj, får se vad som mer händer.

you raise me up

har ätit och lite så nu. är riktigt mätt, så de är ju bra!
vet inte helt säkert vad som händer nnu ikväll, vet iaf att jag ska träffa lucas, men vet inte om mathilda och mårten ska va med, så isf drar vi ner till gröningen och sitter där ett tag.


my mind goes on a trip

kom hem för inte så jätte länge sen. har varit i stan med mathilda ett tag. åkte hemifrån vid 1 och sen har vi väl mest gått runt och chillat. köpte en frapino och satte oss på gröningen. ska duka nu, bloggar mer när jag har ätit.

svar på kommentarer

sös om you got that smile, that only heaven can make:
vilket vackert hår du har ;o
svar: tack så jätte mycket. alltid trevligt att höra :D

i love you, you love me

ska gå och lägga mig nu, ska nog inte sova, blir väl att smsa med härliga människor som man älskar.
kvällen har spenderats bakom tv:n tillsammans med min älskade pappa, har spelat lite tv-spel oh haft de lite mysigt medans mamma har sovit. men sov så gott och dröm sött, för de kan jag lova att jag ska! :$
puss på er


you got that smile, that only heaven can make

sorry för att jag inte har bloggat så mycket, men ha haft en hel del att göra så har glömt bort de...
skulle träffat lucas idag, men blev inte så, träffade mathilda ist, stack ner till gröningen och satt/gick och bara hade de allmänt mysigt. love you girl!


Boy, I love you

Sover hos Mollie inatt igen! Haha alltid! Är riktigt trött men orkar inte resa mig ur soffan och gå och lägga mig!

Dagen har varit en riktig chill dag. Har suttit och spelat och lyssnat på musik hela dagen fram till typ 5 när vi äntligen tog tag i våra liv! Bestämde att vi skulle ut till bonnelandet och träffa alla från västra så de var vad vi gjorde ikväll! Sen när vi kom hem hit så spelade vi mer, så en riktigt chill dag.

Har åskat och blixtrat som in i helvete, inget kul alls!! :(
Aja, hörs mer imorn! Antagligen mellan mina träningar


I really wanna kiss you

Ligger hemma och Mollie i extra sängen! Börjar bli trött så ska nog snart sova! Alla kul sover typ så har ingen att smsa med :(
Men vi hörs mer imorn! Sov gott


utsidan räknas, insidan avgör

blev en kväll framför datan och tv med fotbollen mellan spanien och irland.

imorn ska jag först och klippa mig sen ska jag åka hem till mollie och sen så får vi se vad som händer. men något hittar vi väl på. 
nu ska jag gå och spela ett litet tag sen blir de att lägga sig. ha de gött, så hörs vi imorn 


i miss the old us

ser ut som att de blir en tråkig kväll :( har inget att göra. vill att de ska fint väder så att man kan va ute hela kvällarna osv. men nu ska jag fixa de sista på mitt rum sen får vi se vad som händer... ha en bra kväll


älskar dig bästa vän

feels a bit empty without you...

mollie stack för typ en halv timme sen. har inte gjort så värst mycket, bakade kladdkaka och sen har vi bara suttit och chillat. vet inte om vi ska träffas mer men de får vi se, annars får vi se vad som händer. är iaf rätt så trött, är ju inte så bra väder heller :(


It's only you

sitter just nu på bussen på väg ner i stan! Ska möta upp Mollie sen ska vi hem till mig igen! Tror vi ska göra kladdkaka! Sen får vi se vad som händer, de är ju inte så fint väder ute :(


Body and soul

Känns verkligen inte som sommarlov :( just nu känns de bara som att de typ är lördag...
Men aja, ska nog sova typ nu, smsar lite smått med folk med fler och fler somnar, så de händer inget kul :( men vi hörs imorn (idag)


Now it's over

Nu är de slut för evigt :( Asken finns nu inte längre mer än i våra huvud och hjärtan! Vår super töntiga men as härliga klass har gått ut nian och alla har skiljts åt... Hemskt men sant! Visst man kommer träffa vissa men inte alla på samma gång liksom :( känner seperationsångesten sakta smyga sig fram! Saknar redan klassen och faktiskt vissa av lärarna!
Grät efter kyrkan när man skulle säga hejdå till alla! Klarar inte av hejdå och framförallt inte när man inte vet när eller om man träffas igen...

Men iaf kvällen har spenderats nere på gröningen med några super härliga människor från klassen. Sover hos Mollie inatt (sällan liksom). Imorn får vi se vad som händer, kanske drar ut till allerum och är med alla på västra!
Men nu ska vi kolla lite tv, hörs imorn

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206442994.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206442994.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206443058.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206443058.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206443063.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1636025/images/2012/pic_206443063.jpg" class="image">


Avslutning

Hade klänningen + skorna!
Bilden med klänningen är tagen idag, bilden med skorna är tagen i torsdags,! Därav annan klänning på bilden med skorna på


Puss

Tyvärr så fick ni ingen sneakpeak på klänningen, ist så får nu hela outfiten imorn! Men nu ska jag sova


shake it out

helt sinnes. imorn går vi ut nian. HÖGSTADIET liksom. när man började efter sommar (2011) kändes de som en hel evighet tills vi skulle stå där i kyrkan med våra betyg och sluta på skolan. dagen kommer bjuda på många tårar kan jag lova. ska faktiskt bli skönt att slua (sjukt skoltrött) men såklart så kommer man sakna alla (dock inte alla!), kommer inte heller någonsin att sitta i ett klassrum med alla dessa, eller umgås alla tillsammans.

ska gå in i en dusch nu sen ska jag nog sova. fast tror jag väntar 15min med att gå in i duschen, så man hinner se hela fotbollen


Ich liebe dich

Har varit en bra och relativt solig dag idag!
Dagen började med lite solning innan skolan sen var pappa snäll och körde mig till skolan! Hela klassen samlades och sedan var de bara att gå! När vi hade gått ett tag så kommer vi på att vi ska bowla, så de va ju kul! Sen gick vi till kärnan där vi satt ett litet tag och åt sen fick vi dra hem. Åkte med Mollie hem och spelade och åt även där sen stack vi till konserten på skolan och nu sitter jag och kollar på fotbollen! Ska testa en grej med mitt hår tills imorn! Så hörs sen!
Kommer kanske en liten sneakpeak på min klänning sen, så håll utkik


.

Skrev ett långt inlägg igårkväll som tyvärr raderade, och jag orkade inte skriva om de igen.
Börjar 10 idag, och innan skolan börjar så ska jag sola (mamma tyckte de, för att jag inte skulle va blek imorn). Vet inte vad vi ska göra i skolan utan vi skulle på någon "hemlig" utflykt. Men bloggar sen


Kan inte somna

Här ligger jag vaken mitt i natten och kan verkligen inte sova :( vet dock inte varför för jag är hur trött som helst, men kan verkligen inte somna igen...


It's close now

Sitter och degar ute i bårslöv, mår inte jätte bra, men de funkar! Ska inte göra något vettigt ikväll och imorn blir de först träning och sen till landskrona för att få min avslutnings klänning fixad sen får vi se vad som händer!
Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara varit och solat annars inget.


nu är de snart slut

åh, är verkligen riktigt dålig på att blogga nu för tiden...
grundskolan börjar nu lida mot sitt slut.. och de två sista åren har helt klart varit bäst. efter lärarmiddagen idag så kom man på att det nu inte är lång tid kvar... kommer sakna vissa, ska inte säga att jag kommer sakna alla för de kommer jag inte. denna kvällen ska jag aldrig glömma, några tårar blev de även idag när salle höll sitt tal. men allt kommer nog på tisdag när skolavslutningen är...


såhär såg man ut på lärarmiddagen

dansa pausa

har varit en as seg dag idag... varit trött hela tiden. tydligen hade jag somnat ett tag på danshuset.
samtidigt som jag tränade var mamma och pappa på Lager 157, fick ett par svarta jeans, en svea tröja, men den passade tyvärr inte. men vi ska ut dit någon mer gång denna veckan.

Imorn drar jag till ven med nästan hela klassen, hoppas det blir 2 roliga dagar, nu innan vi slutar nian! men nu ska jag kolla klart på bb final sen blir det att sova.


crawling back to you

har inte bloggat på några antal dagar, men är inte på humör. har haft både jobbiga och super bra dagar. har pluggat typ hela veckan. men i torsdags hade jag det sista, så det var skönt!
igår var det först skolan och sen hängde jag med mollie hem, skulle gå med hennes hund. började spöregna. sen stack vi hem till henne igen och lät våra kläder torka, så medans dom gjorde det så spelade vi lite. sen fixade vi oss, åt pizza. efter det så stack vi till fritidsgården och träffade lucas. sen när de stängde stack vi hem till fille. så en bra dag. sov hos mollie

RSS 2.0