DON´T CONFUSE MY PERSONALITY WITH MY ATTITUDE. MY PERSONALITY IS WHO I AM. MY ATTITUDE DEPENDS ON WHO YOU ARE.

kom hem för typ 20 min sen. har varit i bårslöv. har pluggat en hel del och har inte mycket kvar i det engelska häftet sen på onsdag väntar bara provet! sen har jag bara mina 4 tyska prov kvar. men jag ska klara detta och jäklar vad jag ska ge det sista nu! men nu ska jag göra mig klar för sängen och sen blir det att sova.

we are young

fick precis as bra besked, jag ska inte göra den engelska saken tills imorn för vi som har sån annan engelska skulle inte göra den. så nu sen jag kom hem så har jag pluggat i mitt sånt engelska häfte som vi har prov på på onsdag. det sista och klarar jag detta då ska det fan firas!! :D fick ju g+ på mitt senaste så nu på detta ska jag ha ännu bättre! :D
men ha de gött så hörs vi


hehe as gammal bild


Varje gång jag ser dig känns som första gången vi sågs

Sitter just nu på bussen på väg hem. Har haft en riktigt soft dag i skolan idag! Inga vanliga lektioner på förmiddagen, satt bara och "kollade" film. Sen på eftermiddagen så hade vi en lektion. Och nu har jag precis varit ett tag i stan med mamma. Testa ett par shorts men mamma ska köpa på väla imorn som jag sen ska prova annars blir det dom i stan. Nu ska jag hem och plugga en hel del sen blir det att åka till bårslöv och äta! :)


MISSING SOMEONE IS YOUR HEARTS WAY OF REMINDING YOU THAT YOU LOVE THEM

hittade inga näsdroppar men som tur va som kom mina föräldrar hem lite efter bara så mamma hade näsdroppar, så det var ju tur! har pluggat engelska, så har inte så värst mycket kvar på det nu, så det ska göras imorn! har en del att pricka av på min plugg lista! är även nästan klar med min svenska, ska göra klart den nu under big brother och sen när jag är klar med det så blir det att skriva lite på sin engelska.


om det är så är med eller utan dig så ska jag klara detta

kom hem för inte så värst länge sen. nu ska jag sätta mig med plugget, men först måste jag hitta mina näsdroppar! är i panik... kan knappt andas! men nu, måste jag börja, så jag slipper sitta uppe hela natten!


vill uppleva denna känslan igen!


Hur dåligt jag än mår så ska jag klara detta

Sitter just nu på danshuset och varit en snabb sväng på väla nu mellan dessa träningarna! Väntar på pappa som ska komma och lämna hemnycklar till mig. Sen blir det att plugga resten av dagen... Kul, nej men det är det sista nu, så jag ska klara detta nu!


pallar inte mer

seriöst, DÖDA MIG!!! en jävla massa plugg...

*nationella imorn (allra sista)
*en sån dans sak (prioriterar annat före, ingen glad idrotts lärare kan jag lova!)
*engelska häfte
*so - tills idag
*svenska uppsata
*engelska uppsats
*4 tyska prov

så ja, seriöst döda mig! pallar inte... sista veckorna brukar va chill, men tydligen inte nu...
sätter mig nu med ångest och gråt (för att jag inte pallar) med min so, så jag har en sak mindre

Dagens - 120524


paradise

super härligt väder ute, synd bara att jag tog långa byxor imorse! (såg kallt ut!) men ska plugga lite nu, sen äta och sen så blir det att åka till dansskolan och träna! lite segt när det är sånt här skönt väder, men härligt att träna!


Sol och bad

Ligger ute i solen hos Mollie! Har nästan precis badat och nu solar vi! Riktigt skönt och varmt!


I can't stop thinking of you

Det blev även en bra andra dag på sm! En 25 plats av 70 på min första star tävling!
Igår sov jag hela dagen och idag är det skola som vanligt! Ganska Soft dag! Fint väder! Men bloggar senare


En bra start

En bra start på sm! 2:a med bästa gruppen och där med A-klass! Shit, så länge vi har kämpat för detta och nu äntligen händer det! Älskar er alla!


En bra start

En bra start på sm! 2:a med bästa gruppen och där med A-klass! Shit, så länge vi har kämpat för detta och nu äntligen händer det! Älskar er alla!


Götet

Är framme i götet om bara någon minut! Har hunnit vara på Ullared ett tag oxå! Så en helt okej morgon! Känner sakta nervositeten smyga sig fram! Puss på er


5 år sedan


haha, amanda hittade denna bilden på mig och emilia. 5 år gammal bild

Turn up the music

hinner med att blogga lite snabbt nu. ha gjort klart mitt hår och snart packat klart. sen ska jag bara plocka undan lite snabbt. sket sig med att lägga in musik i mobilen... åh, jag kommer dö, så tråkig musik jag har... men aja, nu måste jag fortsätta för ska snart sova.
ska åka hemifrån vid 5 imorn, så måste verkligen sova.
hörs imorn! :D


saknar er mina så älsklingar!

GAAAH, STRESSIG KVÄLL

kom nästan precis hem från 3 st träningar. SM imorn! GAAAH. ikväll är det full rulle här hemma med att packa, försöka att tagga upp mig, ta flera lager bus (inte tillräckligt brun), lägga in musik i mobilen (har inte spotify...) och sen ska jag även städa helt. så inte så mycket bloggande kan jag lova att det blir.


Dagens

Tjocktröja - har vi i gruppen fått sponsrad till oss :)
Linne - ullared
Och körde på min blåa jeans


Converse


tack bästa Angelica som köpte dessa till mig nu när hon var i New York :D Har dock inte fått dom än men jag får dom någon gång denna veckan :D super glad!

Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back

håret blev ganska mörkt men det blev riktigt fint, enligt mig! :D efter det så stack jag och solade 10min. dock inte så länge, men blev ändå ganska brun! var hemma vid halv 2 och åt lite vid 3 tiden. har även hunnit städa lite och ska snart packa lite. så har hunnit med ovanligt mycket idag och mer blir det. men nu ska jag fortsätta. dagens outfit kommer senare


och nej, mitt hår är inte svart

Från och med du

Sitter just nu i bilen på väg ner till Carina för att fixa till mitt hår nu innan sm som är på fredag! :D sjukt taggad inför gruppen! Men iaf, så bloggar jag senare idag!

Får bli en bild på mina nya naglar


All of them other boys can walk away, They ain’t even in the game

sitter just nu och kollar på DHW. har tagit lite bus men det syns inte än! ska kolla klart på detta sen kolla på big brother och sen ska jag lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorn för att åka till Carina så att hon får fixa mitt hår. eftersom mitt överhår har blekts för att jag va så blond innan. men tillbaka till tv:n nu!


Don't wait for something to happend; make it happen

kom hem för inte så värst länge sen.
i skolan hade vi först nationella sen hade jag mitt sånt engelska sen stack vi till pålsjö skog och sprang 4km. förbättra min tid med typ 3min, så det var bra! :D efter skolan så åkte jag direkt till danshuset för en privat lektion med bästa gruppen, nu inför SM. vi finslipa bara lite, så nu är det skit bra! :D men nu ska jag ta och äta klart sen ska jag nog plocka undan på mitt rum! hörs kanske senare

All i need is you

Sitter på busshållplatsen och väntar på bussen! Och här kommer bussen! Ska göra matte nationella i skolan sen mitt sånt engelska prov


Ditt namn står skrivet i mitt hjärta

Har haft fullt på hela dagen! 5 dans lektioner idag, mellan 2 av dom stack jag och Julia och solade sen var det ju träning igen och sen hem och plugga! Har pluggat ända tills nu och är inte klar ännu! Hejdå min skönhetssömn, säger jag bara! Men jag kanske blir klar tidigare om jag slutar blogga nu och fortsätter! Men godnatt på er som ska sova nu och jag fortsätter väl att plugga!


I still love you

sitter hemma hos mollie. vi har inte gjort så värst mycket idag. vaknade vid 1 tiden, gjorde vid oss och sen stack vi hit. sen dess har vi som sagt nästan inte gjort någonting. åt inte för så länge sen och nu ska vi ta tag i våra liv och göra vid oss. Simon kommer hit halv 9 och då ska vi kolla film eller något. men nu ska jag ta och byta om, sminka mig och platta håret, för just nu ser jag ut som jag vet inte vad!
men vi hörs senare

you are my reason

skrev ett inlägg från mobilen innan men det verkar inte som att det ville komma upp :(
men dagen har tillbringats med mollie! har varit helt awesome! love you girl! skolan var väl även helt okej!
har faktiskt inget kul att skriva :( så detta blecv inget kul inlägg... men nej, nu måste jag sluta skriva innan det blir ännu tråkigre!


it's hard to dance with the devil on your back

sitter jutst nu och kollar på new girl i väntan på att sista ''delen'' av let's dance ska börja! sen blir det att kolla på big brother som vanligt. men innan måste jag ta något litet att äta. annars idag har jag bara städat på mitt rum och chillat!
blir skolan imorn och sen efter ska jag va med mollie. men nej, nu tillbaka till tv:en


gammal bild, men tror inte jag har visat den


I only miss you when I breathing

blev ingen skola idag eftersom jag inte alls mådde bra imorse. mår dock lite bättre nu, som om jag inte mår lika dåligt imorn bitti som jag gjorde idag så blir det skolan imorn! sen efter skolan ska jag och mollie nog ut och springa och sen vet jag inte vad som händer, men något blir det!
men nu ska jag fortsätta städa mitt rum eftersom det inte är så fint nu! men vi hörs senare!

I'm not fat. I'm not skinny. I'm me and I love that

Sitter nästan aldrig vid datan längre så det är dels därför som det inte blir så mycket bloggning! Har faktiskt inte så mycket i skolan just nu men tillräckligt för att man knappt hinner träffa kompisar... Men ja, nog klagat! Har haft en bra dag idag och dagarna ska fortsätta bra tycker jag! Men nu ska jag sova och hoppas på att man vaknar till fint väder och bra humör! Så sov gott så hörs vi!


Shake it to the ground

En sådär bra dag idag... Men riktigt skönt att man iaf fick sova länge! Kunde gå upp 10 i 10! :D men nej, nu ska jag sova, ska upp desto tidigare imorn! Så sov gott så hörs vi!


back up plan

är alldeles precis hem kommen från ga-hallen med en hel del genrep inför imorn! gick superbra! ska snart packa ner alla kläder inför imorn! en hel del eftersom jag oc mathilda även ska köra allaround, vilket innebär disco, street, bugg, salsa, vals och chacha. hehe kommer bli as kul! updaterar kanske imorn, beroede på om jag har tid!


absolut ingen bra bild!


you can kiss my ass

haha den senaste halvtimmen har varit helt sjuk, har haft några antal långa skratt attacker... helt sinnes. men nu har vi förmodligen lugnat ner oss, men antagligen kommer det fler skrattanfall. men ja, dagen har varit as chill! orkar knappt berätta men hela dagen har iaf spenderats med mollie, eller ja, sen halv 4! :D sjukaste!

image description
en gammal bild när jag hade blondt hår.
idag har jag varit brunett i en vecka :D

I would lie and say that you're not on my mind

har haft några helt underbara dagar fyllda med sol och värme! har varit helt fantastiskt.
alla andra verkar tycka att veckan varit jobbig, men verkligen inte jag! igår hade vi matte-np. gick faktiskt bra, eller ja, det kändes bra! sen idag hade jag mitt ena engelska prov som jag klarade så nu ska jag gå vidare! :D är verkligen super glad för det!
dagen imorn kommer även bli super!


It is so easy to believe someone when they tell you exactly what you want to hear

kollar just nu på big brother och smsar lite med folk! ska snart sova. imorn kommer bli en bra dag känner jag! sepxfoto och sen sticka och sola med julia! men vi hörs mer imorn


love you girl

bästa tävlingen!

tävlingen i lördags var helt awesome! kunde inte gått bättre!!
tävlingen började med parstreet där vi var 4 par, började med presentation och bara lite senare så var det själva finalen! man kan väl säga att det gick bra eftersom vi vann och gick upp i silver! en helt underbar känsla att äntligen få stå högst upp på pallen med sin älskade partner!



sen var det bara att ladda om för då var det singelstreet. vi var 7 stycken och jag gjorde så gott jag kunde men trodde verkligen inte att det skulle sluta med att jag stod högst upp på pallen här med! är så sjukt glad!





gick snabbt och laddade om när det nu skulle bli disco istället för street. det var gruppdisco! här hade vi chansen att ta vår andra och näst sista prick för att komma upp i A-klass. vi dansade och det kändes väl helt okej, men vi trodde verkligen inte att det skulle ta oss till en seger, men det gjorde det och nu har vi bara en prick kvar och en tävling kvar denna terminen! så vi hoppas på en prick den sista tävlingen!






vi är inte bara fina!

efter den oväntade segern med gruppen gick jag och bytte om till mina singeldisco kläder! var inte alls taggad inför singeldiscon. i semifinalen var vi uppdelade i två heat, jag var i andra. när jag stod och kollade på första heatet så sa jag till mig själv ''visst, jag kommer inte gå till final men gå ut och ha kul och gör dit bästa'' men denna inställningen gick jag in på golvet och dansade järnet. absolut inte det bästa jag har gjort, men det tog mig iaf ända till finalen. och när det väl var final så hade jag inget att förlora! gick ut på golvet och log som aldrig förr! när det väl var prisutdelning så fick jag sitta och vänta länge! när de hade ropat upp trean och tvåan i min klass var jag nära på att jag därifrån men även här slutade finalen med en väldigt oväntad första plast! ännu en gång denna tävlingen fick jag stå högst upp på pallen! och nu på sm väntar star klassen!



den bästa tävlingen ever! 4 av 4 guld! :D

RSS 2.0